Dezvoltare durabilă marca FRF: Burleanu, președinte pe viață!

Dezvoltare durabilă marca FRF: Burleanu poate fi președinte pe viață dacă Tribunalul va aproba și modificările ce vor fi aduse statutului în 2020, care vor impune unele criterii de performanță imposibil de îndeplinit de alți candidați.

dezvoltare
Credit foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Țucă Zbârcea și Asociații au făcut o treabă fabuloasă, iar clientul lor, FRF, a câștigat procesul cu MTS, de la Curtea de Apel București. Ministerul este obligat să accepte noul statut al federației, în care scrie că pentru scaunul ocupat acum de Răzvan Burleanu nu pot candida decât cei care au activat minimum doi din ultimii cinci ani în cadrul unui for fotbalistic din România.

Concret, Ionuț Lupescu, venit de la UEFA – cel mai înalt for fotbalistic din Europa -, nu ar putea candida la alegeri pentru că nu a fost angajat în intervalul indicat la FRF, LPF, AJF sau AMFB!

Cum să o spunem ca să fotografiem cât mai clar penibilul situației? Este ca și cum decanul Universității București nu ar avea voie să fie directorul unei școli generale, pentru că nu a predat acolo în ultimii 5 ani, deci nu are expertiza necesară pentru a asigura managementul instituției.

„Domnul președinte este foarte fericit. Știa că Zbârcea nu o va zbârci. Lupescu a plecat degeaba de la UEFA. Acum e șomer, ca și Răducioiu sau ca Alex Ferguson ăla care i-a transmis mesaj. Numele nu îmi spune nimic, nu cred că a făcut ceva la viața lui. I-am întrebat și pe colegi cine e, dar nu a știut nimeni să mă lămurească. Așa, puteam și noi să aducem pe cineva de pe stradă, care să spună că îl susține pe domnul președinte, dar suntem oameni serioși”, a declarat Vișină Vișănescu, un apropiat al șefului FRF.

Vezi si...  Grătarele de la Casa Fotbalului se mută la Micești

„Dacă Mircea Sandu ar fi impus această restricție, eu nu mai puteam candida și nu mai puteam să reformez atât de eficient fotbalul românesc, ceea ce ar fi fost foarte trist, mai ales în contextul în care, de la 1 ianuarie 2019, România preia președinția Consiliului UE”, ar fi remarcat însuși Răzvan Burleanu.

Actualul șef al FRF a fost sfătuit de experții din jurul său să ia și alte măsuri pentru dezvoltarea durabilă a fotbalului de la noi. Astfel, până la alegerile din 2022, este posibil ca statutul să mai sufere mici modificări, în sensul că viitorii candidați la președinția Federației de Fotbal trebuie să îndeplinească următoarele criterii de performanță:

1. Să se fi născut la Focșani;
2. Să aibă între 37 și 39 de ani;
3. Să fi absolvit cursuri de specializare în domeniul politicilor si strategiilor de securitate;
4. Să fi fost președinte al FRF în ultimii 8 ani;
5. Să aibă prenumele Răzvan;
6. Să aibă numele Burleanu.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...