Fotbalul românesc, la o vodcă de o mare tragedie!

Fotbalul românesc s-a aflat la o vodcă de o imensă tragedie! Călin Barbu, antrenorul echipei Olimpic Star Cluj-Napoca, din Liga a doua feminină, a intrat într-o zonă de tulburențe în timp ce zbura dinspre un curs de feminitate și era să se prăbușească de la peste 10.000 de metri altitudine cu scaunul de avion la purtător!

fotbalul
Credit foto: gsp.ro

FRF a organizat un seminar de 4 zile – „Fotbal și feminitate” – cu antrenorii formațiilor feminine din primele trei divizii, la un hotel de lux în Antalya, suportând transportul și cazarea all-inclusive pentru 29 de invitați.

Gsp a intrat în posesia unui video cu unul dintre cei care au participat la acțiune, votant la alegerile din aprilie.

Se vede cum Călin Barbu (foto, cu sticla), antrenorul Asociației Sportive Olimpic Star Cluj-Napoca, era într-o stare accentuată de ebrietate.
Altfel spus, abia se ținea pe picioare.

Unul dintre însoțitorii de zbor, fan kaiser cu ceapă, ne-a povestit ce grozăvii s-au petrecut în aeronavă pe drumul spre București.

„Eram deasupra Mării Negre când scaunul domnului Barbu a intrat într-o zonă de tulburențe severe. Sughița și se clătina din toate șuruburile. Ne-a fost teamă că se prăbușește și am băgat mâna dedesubt după vesta de salvare. Am scos de acolo două sticle de vodcă, una pe jumătate goală și alta pe jumătate plină, și o poză cu Răzvan Burleanu”, a relatat martorul, care a povestit cum tehnicianul a reușit într-un final să se elibereze din centură și a încercat să ajungă în cabina piloților, ca să bea cu căpitanul: „Tot bălmăjea ceva despre vot, că el e singurul cetățean turmentat care știe exact cu cine o să voteze”.

Între timp, un alt participant la seminarul de fotbal și feminitate, căruia nu-i plăcuse mâncarea din Turcia, i-a șoptit celui din scaunul alăturat că nu l-ar vota pe Răzvan Burleanu. În scurt timp, rebelul a fost sunat de Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF și mâna dreaptă a șefului Federației, care i-a transmis cele mai cordiale înjurături de mamă.

„Îl știu bine pe Bodescu, nu e un laș. Ar fi venit cu un charter să îl înjure și să îl amenințe față în față, dar era la spital cu Răzvan Burleanu, care fusese faultat de minge la o miuță”, a explicat conducătorul delegației FRF.

Aflat în drum spre cabina piloților, Călin Barbu a înțeles că la telefon este Budescu și s-a prăvălit peste posesorul aparatului pentru a lua un autograf. „S-a creat o învălmășeală de nedrescris. Din telefon se tot auzea vocea lui Bodescu, care întreba cine s-a băgat în discuție, pentru a-i compune niște înjurături personalizate”, a completat un alt martor.

În cele din urmă, zborul groazei s-a încheiat cu bine. Amețit din cauza tulburenelor, antrenorul lui ASO Star Cluj-Napoca era să cadă coborând scara avionului, dar s-a prins de balustradă strigând: „Să trăiască Răzvan Burleanu!”.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...