Sondaj: 23,8% dintre angajații FRF știu că Pele a fost fotbalist!

Sondaj comandat de Burleanu: 23,8% dintre angajații FRF știu că Pele a fost fotbalist! Lionel Messi se bucură de o popularitate însemnată la Casa Fotbalului, 57,1% dintre membrii echipei lui Burleanu declarând că au auzit de el. Mâna dreaptă a președintelui s-a făcut de râs.

sondaj
Montaj foto

„Ilie Balaci a intrat în federaţie acum vreo doi ani şi nimeni nu l-a băgat în seamă. A stat până a venit o secretară mai bătrână care îl cunoştea. S-au pupat, au discutat, iar după ce Ilie Balaci a plecat, oamenii din federaţie au întrebat-o pe doamna secretară cu cine a stat de vorbă. Dacă Balaci intră în federaţie şi lumea întreabă cine e…”, a dezvăluit Ionuţ Lupescu la Telekom Sport.

Pentru a combate aluzia evident tendenționasă că aceia care conduc fotbalul românesc de la Casa Fotbalului au puține sau nimic în comun cu fenomenul, Răzvan Burleanu a comandat un sondaj IRSOB. Rezultatele i-au dat dreptate șefului FRF: nu mai puțin de 23,8% dintre angajați au știut că Pele a fost fotbalist. A existat și un procentaj de 65% care, după ce au văzut fotografia brazilianului, au răspuns că cel din imagine trebuie să fie un cântăreț de jazz. Restul de 11,2% a crezut că cetățeanul de culoare este unchiul lui Harlem Gnohere.

„Messi e italian!”

Fiind tineri, aproximativ 57,1% dintre membrii echipei lui Burleanu, adică cu mult peste jumătate, l-au recunoscut pe Lionel Messi ca fiind un jucător de fotbal. 75% dintre aceștia sunt convinși că mijlocașul Barcelonei este italian.

Cel care a conceput Planul strategic al Programului lui Răzvan Burleanu, secretarul general Radu Vișan, l-ar fi făcut pe Mihai Stoichiță să roșească precum ciorba de lobodă după ce ar fi răspuns că Messi este un figurant din reclame. „Dacă e adevărat, s-o fi gândit că varianta a) fotbalist era o capcană”, a explicat Andrei Vochin.

Intervievații au fost puși în dificultate de întrebarea „Cine a fost Gâscanul?”. 92% au bifat că poate fi vorba despre mascota unei echipe, iar 82,6% au considerat că Brazilia poate câștiga Campionatul European de fotbal din 2020.

„Nu cred că a fost un răspuns greșit, cel cu Brazilia. Domnia legii, europenizarea partidelor politice și buna guvernanță trebuie să prevaleze în regulamentele de fotbal. Se interzice discriminarea de orice fel, pe motive de sex, religie, valoare a lotului sau poziționare geografică. Dacă brazilienii vor dori să participe la Campionatul European, cred că ar fi incorect să nu fie primiți”, a comentat Răzvan Burleanu, care a refuzat să participe la sondaj.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...