Burleanu nu mai are nicio șansă la alegeri. Plan diabolic pus la cale de un contracandidat feroce

Burleanu nu mai are nicio șansă la alegeri. Victoraș Iacob a devenit principalul favorit la șefia FRF după un interviu incendiar dat pentru Gazeta Sporturilor, în care, printre rânduri care nu spun nimic, a strecurat dezvăluiri nimicitoare pentru actualul șef de la Casa Fotbalului.

„Regăsesc la ei (n.r. – la actuala conducere a FRF) cam 80% din ce le-am prezentat eu prietenilor sau apropiaților”, a spus Iacob. Agravant este că actuala clică de la Casa Fotbalului a implementat proiecte ale fostului fotbalist despre care acesta nici măcar nu vorbise. Cum le-a aflat? Iacob este sigur că, securist fiind, Burleanu deține un dispozitiv de furat gânduri direct din cap. De unde știm ce crede? Am împrumutat și noi un astfel de aparat, de la un alt securist.

„Doar doi oameni din fotbalul românesc pot să fure gânduri direct din cap: Burleanu și Penedo. Păi nu vedeți câte penalty-uri apărate are Penedo? Ce portar normal ar putea să facă așa ceva? Avea și Duckadam, dar l-a pierdut”, ar fi vrut să spună „Jancker”.

Practic, planul de reconstrucție durabilă a fotbalului românesc, cu care se tot laudă actualul președinte al FRF, este opera lui Victoraș Iacob, care s-a gândit și la arbitrajul video cu luni de zile înainte să se vorbească prima oară despre așa ceva.

„L-aș bate lejer pe Burleanu în finala alegerilor FRF. Îmi va fi mai greu în sferturi și în semifinale, depinde cu cine pic la tragerea la sorți. Am vorbit cu foștii colegi UEFAntastici. M-au întrebat dacă am vreo șansă. Nu am vrut să spun cuvinte mari… maxim 4-5 litere. Am vorbit și cu generația de aur – băieții care joacă fotbal în echipa din Strehaia cu lanțuri la gât. Mi-au spus că mă susțin”, ar fi declarat fostul stelist.

Iacob a promis că își va impune treptat ideile de schimbare când se va înscăuna la Casa Fotbalului: „Mai întâi, schimb ușa de la intrare, apoi perdelele, apoi mobilierul, apoi parchetul, apoi pun termopane peste tot… Și vreau ca toată lumea să știe că nu sunt amantul Nadiei Comăneci!”.

Scaunul lui Cosmin Contra atârnă într-un fir de ață. Potrivit gândurilor lui Iacob, Ionuț Chirilă ar fi foarte potrivit. Nu ne-ar face de râs în lume, pentru că știe să se îmbrace frumos și alege pantofii potriviți pentru fiecare ocazie.

„Nu știu ce a luat Victoraș Iacob, dar vreau și eu”, a comentat Adrian Mutu, fără să audă nimic din ce ați putut citi mai sus.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...