Mister elucidat la FRF: Cine e vinovat pentru ratarea obiectivului

Mister elucidat la FRF: după două zile în care au întors problema pe toate părțile, specialiștii din echipa lui Răzvan Burleanu au ajuns la concluzia că vinovat pentru căderea în urna a 4-a valorică este israelianul Zahavi, care a înscris golul secund al echipei sale în meciul din Scoția, zădărnicind succesul „tricolorilor” în Muntenegru (1-0).

mister
Credit foto: sportpictures.eu

Meciul Muntengru – România (0-1), din Liga Națiunilor, a fost urmat de un adevărat iureș mediatic. Presa sportivă a scris despre ciudățenia de pe terenul din Podgorica, unde „tricolorii” nu știau că echipa noastră avea nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru face parte din urna a 3-a valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020 (2 decembrie).

Au fost prezentate declarațiile lui Deac și Manea, care au dezvăluit că nu cunoșteau acest aspect. Pentru că Israel a pierdut la limită în Scoția (2-3), naționala noastră va fi în urna a 4-a.

Potrivit unor surse incredibile, imediat după ce a ajuns în țară, echipa de specialiști coordonată de Răzvan Burleanu a intrat într-o ședință la Casa Fotbalului, din care a ieșit acum cinci minute, indiferent de ora la care citești acest pamflet.

Așadar, după mai bine de două zile în care au revăzut meciul cu Muntenegru cadru cu cadru, pe „repeat”, doctorii în fotbal de la FRF au ajuns la concluzia că problema nu este la noi, ci la israelieni: vinovatul pentru retrogradarea României în urna a 4-a valorică este internaționalul israelian Eran Zahavi, care în minutul 75 al meciului din Scoția a înscris golul ce a zădărnicit succesul „tricolorilor” de la Podgorica.

Precizări importante ale FRF!

„În urma informațiilor false apărute în mass-media, Federația Română de Fotbal dorește să facă următoarele precizări: «Dovezile clare» prezentate din dorința de a se arăta așa-zisa incompetență a Federației nu sunt altceva decât niște speculații. Staff-ul echipei naționale a cunoscut foarte bine situația României în Liga Națiunilor înaintea partidei cu Muntenegru.

Noi, colectivul de conducere al FRF, suntem în fotbal de peste 4 ani și jumătate. Doar niște începători nu ar fi știut că echipa națională de seniori avea nevoie de o victorie la două goluri. În același timp, în mod normal, un gol înscris în deplasare valorează dublu. A fost o problemă de comunicare, în sensul că nu am primit nicio înștiințare de la UEFA că această regulă nu funcționează și în Liga Națiunilor”, se arată într-un comunicat care nu va fi dat publicității niciodată.

În timpul ședinței despre care am amintit mai sus, Gabriel Bodescu i-ar fi înjurat anticipat prin SMS pe toți jurnaliștii care vor prelua titlul unei analize de pe gsp.ro: „Burleanu a luat România cap de serie şi a dus-o în lumea a 4-a”!

  • Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...