Valentin Popescu a jucat la 43 de ani în Cupa României la fotbal!

Valentin Popescu a jucat la 43 de ani în Cupa României la fotbal. Specialistul în marketing sportiv a intrat în meciul CSM Alexandria – Universitatea Cluj 0-4 (0-1), din faza grupelor competiței.
valentin popescu
FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Popescu a fost introdus pe teren la CSM Alexandria în minutul 81, în locul lui Mihai Stancu. În minutul 88, a reușit un șut bun, care a trecut puțin pe lângă poartă, fiind aplaudat la scenă deschisă de public.
,,La aproape 43 de ani, să joci în Cupa României este o experiență minunată. M-am bucurat de fiecare clipă. Până la urmă, este un exemplu pe care încerc să îl dau, să faci sport și să nu renunți niciodată la visurile tale”, a declarat Valentin Popescu după meci.
„Crede în tine, luptă și muncește mult, doar așa îți vei atinge obiectivele. Eu mi-am făcut din pasiune… meserie. Sunt extrem de fericit pentru ceea ce mi se întâmplă, dar am muncit și mi-am dorit mult să ajung aici”, a adăugat expertul în marketing sportiv.

Valentin Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în marketingul sportiv

Creator al Galei Trofeelor Alexandrion, unde sunt premiați cei mai buni sportivi români, dar și al altor sute de evenimente de marketing pe an, Valentin Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști din marketingul sportiv românesc.

„E vorba de relația mea cu oamenii de la Alexandria, e vorba de prietenie, de zona din care provin, pentru că eu sunt născut în județul Teleorman, nu departe de Alexandria, la Videle. E vorba de comunitatea de aici, cu care sunt în relații foarte bune. Sunt prieten cu primarul, cu viceprimarul din Alexandria, care este un om de sport, fost voleibalist. Am crescut înpreună, am foarte mulți prieteni aici, mă simt acasă”, a explicat Valentin, care va fi lector și în acest an la Sports Business Academy.

Vezi și:   A cedat doar 8 puncte în primul set! Debut fulminant pentru Simona la Toronto

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...