S-au stabilit meciurile din semifinalele Cupei României. Programul partidelor

S-au stabilit meciurile din semifinalele Cupei României. Programul partidelor din penultimul act al competiției: Sepsi Sfântu Gheorghe – CS Universitatea Craiova şi FC Voluntari – FC Argeş.

s-au stabilit
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jocurile din cadrul semifinalelor se desfășoară în sistem tur-retur, prima echipă extrasă urmând să evolueze în tur pe teren propriu.

După ce FRF a abrogat principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, prin decizia Comitetului Executiv din 27 iunie 2021, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute.

Dacă egalitatea persistă și după cele două reprize de 15 minute, atunci se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Meciurile tur vor avea loc între 19 și 21 aprilie, iar returul este programat între 10 și 12 mai. Orele de disputare urmează să fie comunicate ulterior.

Semifinalele Cupei României, sezonul 2021-2022:

Sepsi Sf. Gheorghe – CS Universitatea Craiova

FC Voluntari – FC Argeș

Trofeul Cupei României este deținut de Universitatea Craiova care, în finala de anul trecut, a învins Astra cu 3-2 la loviturile de departajare, după ce scorul a fost egal, 1-1, la finalul timpului regulamentar de joc.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...