Suntem pe locul 8 în lume, Burleanu vrea pe 1!

În curtea Federației e sărbătoare. Miroase a grătar, de fapt sunt mai multe minigrătare, pe care le susține cu minisuflul său de minipreședinte chiar Răzvan Burleanu, îmbrăcat într-un minicostum, cu o minicravată, dar purtând un minișorț pe deasupra și o minibonetă

Razvan Burleanu

Răzvănel a vrut să facă el însuși minifripturile, ca să nu se mai spună, ca despre Mircea Sandu, că e un dictator și că așteaptă să i se toarne în pahar sau să i se bage bucățica de fripturică direct în guriță.

La paranghelie participă și autosuspendatul Gheorghe “nea Gică” Chivorchian, care dirijează fumul încotro vrea el. De fapt, aceasta este noua funcție pe care o îndeplinește la FRF fostul valet al încarceratului Marian Iancu, dirijor de fum în ochii contestatarilor. Pentru că nea Gică s-o fi autosuspendat el de ochii lumii, dar rămâne la FRF să mai aranjeze lucrurile.

Se sărbătorește, dragi tovarăși, urcarea naționalei României pe un neverosimil loc 8 în clasamentul FIFA. Răzvănel se laudă apropiaților că e doar meritul lui, fiindcă a studiat problema, a venit pregătit și a găsit niște miniadversari în amicale pe care să-i batem și cu naționala asta care nu joacă nimic.

Înainte de savurarea minifriptanelor, Burleanu a ținut un maxidiscurs, din care am înțeles doar că obiectivul său este să ducă România pe locul 1 în clasamentul FIFA. Moment în care Generalul Iordănescu s-a înecat cu o friptură mai măricică, dar președintele l-a asigurat că se ocupă personal:

În mod sigur suntem interesați de acest loc 1, dar nu mai mult decât de calitate. Scopul nostru este să aducem cât mai mulți jucători români din țările exotice la națională. Să spunem că într-o perioadă de maximum doi ani de zile ne așteptăm să ajungem pe locul 2 și să avem posibilitatea totodată să trecem pe locul 1. Și după cum vedem în momentul de față am reușit deja să demarăm acest proiect, pentru că suntem pe locul 8. Am îndeplinit toate procedurile și vom demara în următoarele două săptămâni ofensiva spre locul 1. Am încredere în nea Puiu, așa cum trebuie să aibă și el încredere în mine!”

Câțiva aplaudaci ai președintelui au bătut furtunos din furculițe, alții au rămas cu gura căscată.

Credit foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...