Daum retrage toate numerele pe care le-a purtat Generația de Aur! E uluitor cum vor juca actualii tricolori

Daum are o idee genială pentru a lua presiunea de pe umerii tricolorilor: retrage toate numerele pe care le-au purtat jucătorii Generației de Aur!

vestiar_echipa_nationala_matematica

Selecționerul Christoph Daum lucrează intens la pregătirea psihică a „tricolorilor” în perspectiva meciului cu Polonia. „Vreau ca jucătorii voștri să nu simtă absolut nicio presiune asupra lor”, este principala preocupare a neamțului.

„Am spus că e bine ca naționala României să nu mai aibă un număr 10, pentru că acela care îl poartă va fi comparat cu Hagi și va claca psihic. Cred că e bine să retragem toate numerele purtate de fotbaliștii Generației de Aur, de la 1 la 11! I-am sugerat lui Răzvan Burleanu și a fost de părere că este o măsură extraordinară”,  a detaliat salvatorul fotbalului românesc.

Echipa lui Burleanu, de la Vochin până la Bodescu, s-a lovit cu palma peste frunte, reproșându-și că nu și-a dat seama că aceasta este cauza pentru care naționala nu joacă nimic.

„Să zicem că ești Florin Andone și scapi singur cu portarul Danemarcei. Ai numărul 9 pe tricou. Te gândești: ce ar fi făcut Răducioiu în situația mea? E clar, ar fi dat gol. Atunci te copleșește sentimentul că ești obligat să înscrii și ți se fleșcăiesc genunchii. Practic, nu ai cum să nu ratezi”, a apreciat un angajat al FRF, absolvent de SNSPA.

„Herr Daum înțelege ca nimeni altul psihologia fotbalistului. Are perfectă dreptate în tot ce spune și face. Avem jucători de rahat, cum să batem pe cineva? Pe lângă asta, mai e și presiunea pusă de Hagi. Voi propune în Comitetul Executiv să se retragă toate tricourile cu măsura M, cum purta Hagi”, a anunțat mâna dreaptă a lui Burleanu.

Vezi si...  EXCLUSIV SPORTESCU: Daum ar putea pleca mâine, după amicalul cu Chile! Lucescu și Dan Petrescu sunt pe listă

Până la dezbaterea acestei propuneri geniale, „tricolorii” nu vor purta numere de la 1 la 11 în meciul cu Polonia, ci formule matematice. Infamul număr „10” va fi înlocuit cu radical din 100, „8” va fi (10 + 6)/2, în loc de „5” va fi desenat „1+1+1+1+1+1-1”, „9” este „3×3” ș.a.m.d.

„Suntem profesioniști! Ca să fim siguri că nu greșim rezultatul, am luat legătura cu Cristi Pustai, care e profesor de matematică. Formulele vor fi desenate pe spatele tricourilor cu carioca de Ionuț Popa, care a avut nota 10 la caligrafie”, ne-a asigurat însuși președintele FRF, care e convins că restul naționalelor ne vor copia, trecând la noul sistem de numerotare: „Toți fotbaliștii bulgari care au purtat numărul lui Stoicikov au făcut hernie din cauza presiunii de pe umeri”.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ