Christoph Daum a întrebat cine e numărul 7 de la FCSB!!!

Prezent la meciul Sporting Lisabona – FCSB (0-0), selecționerul României, Christoph Daum, a avut o reacție incredibilă în repriza a doua. S-a ridicat de pe scaun și a lovit de trei ori cu piciorul în beton, după care i s-a adresat în germană lui Helmut Duckadam: „Was ist das, mein lieber Helmut?”

Sebastian Coates,Denis Alibec si Gelson Martins in meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si Sporting Lisabona, contand pentru playoff-ul Ligii Campionilor, disputat marti 15 august 2017 pe stadionul Jose Alvalade din Lisabona. Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Credit foto: Răzvan Păsărică / SPORT PICTURES

Președintele de onoare al FCSB s-a speriat și a dat în pas alergător o tură în jurul tribunei oficiale, timp în care Daum s-a mai calmat, dar l-a întrebat apoi precipitat pe Duckadam, stropindu-l cu salivă (traducerea ne-a fost trimisă pe facebookuri, așa că nu garantăm pentru ea): „Cine-i, dragul meu Helmut, acest număr 7 de la echipa în roșu? Este extraordinar, puternic, tehnic. De astfel de jucători am eu nevoie la naționala României! Ah, dacă aș avea așa ceva, v-aș califica la toate Mondialele posibile! Nu putem să-l naturalizăm?”

Pe Duckadam l-a pufnit râsul, s-a scuzat că îl doare un pic stomacul și trebuie să meargă urgent la toaletă, în timp ce Daum nu se mai oprea din laude și vorbea singur: „La față mi se pare cunoscut, parcă l-am mai văzut pe undeva… E ex-tra-or-di-nar”. Apoi a început să delireze: „Nu-i înțeleg pe românii ăștia, îmi pun tot felul de întrebări stupide la conferințele de presă, eu mă simt mai român decât mulți dintre ei, am învățat și un cuvânt în românește, bec, știu și unul în turcește, ali. Ali, bec, ali, bec.”

Ziariștii prezenți la masa presei de pe Alvelalde l-au auzit pe selecționerul României rostind cele două cuvinte și au crezut că acesta îi scandează numele lui Alibec, au dat imediat știrea în țară, pe site-urile de sport apărând cu un titlu mare, scris cu roșu: „Breaking news! Alibec, convocat la națională”!

Daum a plecat puțin uluit de la meci, mai ales că prietenul Helmut nu se mai întorsese. Se zice că l-a visat pe numărul 7 de la FCSB cum califică naționala României la Mondiale și că a repetat toată noaptea, în somn, cele două cuvinte: Ali-bec!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...