Naționalele polițiștilor români și polonezi se vor înfrunta pe terenul de fotbal

Naționalele polițiștilor români și polonezi se vor înfrunta pe terenul de fotbal, o premieră pentru Asociația Internațioanlă a Polițiștilor (IPA) – Secția Română.

nationalele

Partida dintre naționalele IPA Polonia și IPA România se va disputa sâmbătă, 23 iulie, începând cu ora 15.00, pe stadionul Piasta Gliwice din orașul polonez Katowice.

Acest meci se desfășoară la invitația IPA Polonia, care duminică, 24 iulie 2022,  sărbătorește 103 ani de la înființarea Poliției Naționale a aestei țări.

Lotul IPA România este alcătuit din 16 jucători, toți foști fotbaliști, tineri mare parte din ei.

În lotul României sunt și jucători din Liga a 3-a sau a 4-a

Printre cei care au îmbrăcat uniforma de polițist, jandarm, pompier sau polițist de penitenciar și au jucat sau încă mai joacă în campionatele din România Liga a 3-a sau a 4-a se regăsește și Marian Cîrjă.

Vicepreședintele Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA) – Secția Română, Ion Melinte, a precizat că delegația României va pleca spre Polonia pe 22 iulie și va reveni în țară pe 25 iulie 2022.

Comentatorul meciului va fi Andrej Strejlau, un fost fotbalist care a jucat în naționala Poloniei. Ca antrenor, Strejlau a pregătit numeroase formații din toată lumea, dar și prima reprezentativă a Poloniei (1989-1993).

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...