Ruleta rusească marca Rădoi: am murit și-am înviat cu Macedonia!

Ruleta rusească marca Rădoi: am condus Macedonia de Nord cu 2-0, am fost egalați în două minute și am obținut cele trei puncte printr-un gol marcat de Ianis Hagi.

ruleta ruseasca
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victorie cu emoții pentru România în debutul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, 3-2 cu Macedonia de Nord. Tricolorii au arătat bine în atac, dar în apărare a fost dezastru.

România a ratat multe ocazii pe lângă cele trei goluri marcate, dar oaspeții au avut și ei multe oportunități. Rădoi, care a primit al doilea test negativ la Covid și a revenit printre tricolori, a jucat un fel de „ruletă rusească”, multe dintre atacurile macedonenilor dându-ne frisoane.

Mihăilă, debut cu gol la naționala mare

Toate cele trei goluri înscrise de România au însemnat premiere pentru marcatori. Mihăilă a debutat cu gol, cu o super execuție, în timp ce Hagi și Tănase au înscris și ei primul lor gol în tricoul primei reprezentative.

În perspectiva meciului cu Germania, apărarea ne dă frisoane. după cum spuneam, Macedonia a mai ratat câteva ocazii, iar Pandev, la 37 de ani, Nestorovski sau Elmas nu se pot compara cu vedetele nemților.

Ruleta rusească și „gaura” din defensivă

Bancu și Popescu au arătat multe carențe, în timp ce cuplul Chiricheș-Burcă a fost ezitant. Mai ales la golul egalizator, când au căscat o „gaură” imensă în centrul defensivei.

România debutează în preliminariile Campionatului Mondial cu un succes, iar Mirel Rădoi are două zile la dispoziție pentru a găsi  variantele potrivite, dar și pentru a îndrepta erorile din apărare. Meciul cu Germania va avea loc duminică, tot pe Arena Naționala, de la ora 21:45.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...