Așa analizezi un meci de darts pentru a câștiga la pariuri sportive

Dacă întrebi 100 de români, ca pentru emisiunea prezentată de Cabral, probabil că 60 dintre ei ți-ar răspunde că au o țintă de darts acasă, la care aruncă din când în când cu săgeți pentru a se distra cu prietenii. 

Există și jucători profesioniști de darts, care participă la competiții dotate cu premii serioase. Automat, dacă există o competiție, se găsește și o casă de pariuri care să o includă în ofertă.

Cele mai bune cote le găsești la operatorii recomandați de PariuriX. Pariorii pe darts provin în special din rândul celor care practică frecvent acest sport, dar poți câștiga la pariuri și dacă nu ai aruncat o săgeată spre țintă toată viața ta.

Câți nu fac bani pariind pe fotbal chiar dacă nu au mai pășit pe un teren de sport din copilărie?

Tipuri de pariuri pe darts

Am găsit pe site-ul comunității pariorilor online din România un articol detaliat pe acest subiect, din care am aflat că există mai multe tipuri de pariuri:

– Câștigător meci (1×2) – aici este simplu: pariezi pe numele câștigătorului. Există și varianta „X”, pentru că o partidă de darts se poate încheia și la egalitate;

– Câștigător meci (12) – pariul exclude remiza. Dacă meciul se termină egal, primești miza înapoi. Este corespondentul Draw No Bet din pariurile pe fotbal, sau al pariului pe handicap asiatic 0;

– Scorul exact – scorul cu care se va încheia partida (7:0, 6:6, 3:7 etc.). Aici beneficiezi de cele mai mari cote;

– Total runde – peste/sub – de regulă linia este stabilită la 10.5 

Vezi și:   Cei patru muschetari. Echipa masculină de sabie, vicecampioană europeană U23

– 170 Checkout în meci – de regulă putem paria dacă va fi un 170 checkout (dacă va fi atins punctajul 170), dar și pe sportivul care îl va reuși. 

– Câștigător turneu – este un pariu antepost pe jucătorul care va câștiga competiția respectivă. 

Cum se analizează un meci de darts

Probabil că ești curios să afli cum se analizează corect un meci de darts. Și eu am fost.

În primul rând, trebuie să ții cont de forma de moment a jucătorului, care induce încrederea în forțele proprii. O serie de partide câștigate construiește un moral solid. Jucătorul se simte imbatabil și parcă poate controla cu ajutorul minții traseul săgeții către centrul țintei. 

În al doilea rând, trebuie să studiezi informațiile statistice. O particularitate a dartsului: unii jucători se emoționează când știu că meciul este transmis la televizor și pot avea o evoluție mai slabă decât în competițiile în care sunt văzuți doar de spectatori.

Poți avea încredere într-un concurent ale cărui cifre nu variază în funcție de numărul de privitori. Ei știu să își stăpânească emoțiile și nu le va tremura mâna indiferent de împrejurare.

Apropo de emoții, este important să urmărești cât mai multe competiții și să cunoști concurenții. Emoţiile cresc pe măsură ce jocul se apropie de final, unul dintre cei doi adversari putând deveni mai agitat la gândul că poate rata. Dacă i-ai studiat bine pe oponenți, vei ști care dintre ei este cel mai probabil să clacheze.

Așa cum este normal, prestația unui concurent poate fi influențată și de ambient. Vei observa că anumite competiții au niște câștigători predilecți. Este bine să mizezi pe ei, deși cotele antepost vor fi mai mici.

Vezi și:   Reghecampf, inspiratul neinspirat

Nu există urne valorice

O altă particularitate este că la tragerile la sorți nu există urne valorice. Nu este exclus ca principalii favoriți ai turneului să fie repartizați pe aceeași jumătate de panou, deci nu paria pe cineva doar pentru că știi că e bun. Studiază și cifrele adversarului. Este o provocare, nu-i așa?

Intră pe site-ul PariuriX și vezi ce operatori oferă pariuri pe acest sport, pentru a-ți proba capacitatea de a câștiga bani dintr-un domeniu de nișă.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...