Două Baloane de Aur la ultimul meci al Generației de Aur!

Două Baloane de Aur vor fi pe teren la ultimul meci al Generației de Aur! Evenimentul, care va avea loc la 25 mai, de la ora 20.30, pe Arena Națională din București, va fi susținut de Superbet România, sponsorul principal al Superligii.

doua baloane

Lotul Generației de Aur pentru meciul de adio al foștilor mari jucători ai României este compus din Prunea, Stelea, Gică Popescu, Belodedici, D. Petrescu, Filipescu, Selymes, Mihali, Hagi, D. Munteanu, Gâlcă, Panduru, Sabău, O. Stângă, Lupescu, I. Dumitrescu, Răducioiu, Lăcătuș, Vlădoiu, Ad. Ilie și V. Moldovan.

De partea celalată, din selecționata vedetelor internaționale vor face parte, printre alții, Christian Karembeu, Dida, Nuno Gomes, Eric Abidal, Rivaldo și Hristo Stoichkov.

Ultimii doi, câștigători ai Balonului de Aur, și-au anunțat prezența prin mesaje video transmise pe telefonul lui Gică Popescu, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat fostul căpitan al echipei naționale și Adam Lamentowicz, General Manager Superbet România.

„Suntem mândri că putem susține acest moment special, ce onorează o echipă legendară, căreia i se vor alătura fotbalisti de talie mondială, precum Rivaldo sau Hristo Stoichkov”, a spus Adam Lamentowicz.

Jose Mourinho, pe banca oaspeților

Dacă pe banca Generației de Aur vor lua loc Anghel Iordănescu și Gabi Balint, pe cea a oaspeților ar putea fi prezent legendarul Jose Mourinho, care și-a confirmat participarea în proporție de 90%. „Urmează să mă văd cu el în perioada următoare la Londra, să vorbim despre acest eveniment”, a transmis Gică Popescu.

Superbet România, sponsorul principal al SuperLigii, a anunțat oficial că va susține meciul anului 2024.

Astfel, la evenimentul din 25 mai, în care membrii Generației de Aur vor juca pentru ultima dată pentru echipa națională, logo-ul companiei de tech & entertainment va fi imprimat pe fața tricourilor de joc.

Vezi și:   8 ghemuri la rând și calificare în sferturi pentru Irina Begu!

„În ultimii 30 de ani, echipa noastră a fost asociată cu performanța, iar această ieșire din scenă nu se poate face decât alături de parteneri care împărtășesc aceleași valori și obiective. Sunt convins că, prin acțiunile pe care le va concentra în jurul iubitorilor Generației de Aur, Superbet va marca un eveniment care se anunță deja istoric”, a declarat Gică Popescu.

Pe tricoul oaspeților din selecționata lumii va fi afișată cauza socială „Școlile Generației de Aur”, inițiativa prin care Popescu, Hagi și Compania donează profitul din vânzarea tricourilor de joc către toate școlile generale în care s-au format membrii echipei sfert-finaliste la CM 1994 din SUA.

Toți suporterii care au cumpărat sau care vor cumpăra tricouri de pe magazinul oficial al Generației de Aur vor contribui, astfel, la această cauză aleasă de Gică Popescu și de coechipierii lui și vor oferi un viitor mai bun copiilor din 22 de școli de pe întreg teritoriul României.

42.000 de bilete vândute pentru meciul din 25 mai

Cu mai bine de o lună și jumătate înainte de marele eveniment, s-au vândut deja 42.000 de bilete pentru ultimul meci al Generației de Aur, a anunțat Gică Popescu.

Partenerul de ticketing www.bilete.ro anunță că 8 dintre cele 12 categorii de bilete au fost vândute în totalitate.

Momentan, se mai găsesc bilete doar la peluzele Arenei Naționale din Capitală.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...