9 detalii uluitoare despre mitingul pregătit de Gigi Becali

Am aflat 9 detalii uluitoare despre mitingul pregătit de Gigi Becali pe 25 februarie, când steliștii vor încerca să își ia numele înapoi. Câteva dintre ele sunt chiar de râs!

uluitoare
Credit foto: libertatea.ro

Suntem mereu la curent cu tot ce se întâmplă în sportul românesc. Pentru că fotbalul este fenomen social, se lasă cu ieșiri în stradă. La granița dintre iarnă și primăvară, steliștii vor protesta împotriva Ministerului Apărării Naționale, întrupat în juristul Florin Talpan. Iată câteva chestiuni uluitoare:

1. Liderul protestatarilor, Ionuț Luțu, a anunțat că este obligatoriu ca toți protestatarii să poarte haină de astrahan și fluier la brâu, din care se vor cânta diverse imnuri de încurajare pentru Șefu’. Acesta va veni la miting în Maybach, mușcând dintr-o bucată de brânză de oaie.

2. La miting sunt așteptate 40.000 de suflete, dintre care 20.000 de câini ciobănești, care vor primi, cum e și normal, 30 de lei de fiecare blană.

3. Va fi un miting spontan și pe muntele Athos. Călugării au pregătit deja prima pancartă: „Doamne, dă-i lui Talpan mintea cea de pe urmă!”

4. Meme Stoica a plecat în Brazilia pentru a urmări la lucru câțiva protestatari „cariocas”.

5. Este posibil ca la miting să participe și câteva galerii de artă și două-trei galerii de cărbuni, pentru că Steaua nu mai are galerie.

6. Cetățeni educați, fanii Stelei vor avea grijă să redacteze cu perdea mesajele jignitoare la adresa ministerului: „Armata e cu noi, cu c din g”, ”Nu ie Talpan, cu n din m”

7. Aripa dură a Peluzei Sud a dat asigurări că nu vor fi ciocniri cu jandarmii, care, din câte se pare, vor organiza o contramanifestație chiar pe trotuarul de vizavi.

8. Mitingul va fi transmis la B1 tv, pentru că Antena3, cea care trebuia să realizeze transmisia live, nu crede în mitinguri.

9. Gigi Becali a interzis mesajele cu „Între bare”, pentru că acestea sunt interpretabile.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...