TURBO Cashout: încasezi câștigurile fără emoțiile de final

Una dintre funcţiile foarte apreciate de jucătorii de pariuri online este, cea numită la FORTUNA, TURBO Cashout! O opțiune prin care îţi poţi securiza câştigurile parţiale sau îţi poţi minimaliza pierderile.

Turbo-Cashout-foto1

TURBO cashout poate fi aplicată atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile. În funcție de desfășurarea evenimentelor, îți poți retrage oricând câștigul, poţi închide pariul în orice moment.

Poţi alege Turbo Cashout pentru a-ţi asigura un eventual câștig sau pentru o pierdere mai mică. Tu decizi când este cel mai bun moment pentru a lua această decizie. Închizi pariul înainte de desfăşurarea evenimentului sau în timpul  desfăşurării evenimentului. Se poate folosi atât la pariurile simple, cu unul sau mai multe evenimente, cât şi la cele tip sistem.

Această opţiune de retragere a banilor este un produs nou pe efortuna.ro. Foarte puține case de pariuri îl pun la dispoziția clienților!

Există multe motive pentru care un parior își poate dori să utilizeze această opțiune. Ai libertate totală de a alege ce să faci cu banii, oricând. Dacă vezi că echipa ta favorită e aproape să piardă, poţi diminua pierderile și poţi recupera o parte din bani. Ori, în cazul în care echipa pe care ai pariat este pe val, dar nu eşti sigur de ea, poate doreşti să profiţi de moment și să retragi câștigul. Sau, pur și simplu, îţi schimbi părerea după plasarea unui pariu și vrei să obții cât mai mult posibil din miză înapoi. Tu decizi! Poţi să o faci oricând, la orice moment îţi convine.

Biletele care au evenimente finalizate si pierdute nu sunt eligibile pentru opţiunea Turbo Cashout.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...