Răducioiu aleargă la Maratonul Internaţional Bucureşti pentru dreptul la educaţie al copiilor

Florin Răducioiu, fostul mare international român, s-a alăturat cauzei Fundaţiei Dezvoltarea Popoarelor (FDP) şi va alerga la Maratonul Internaţional al Bucureştiului, pe 4 octombrie, în Piaţa Constituţiei.

copii1

FDP participă la acest eveniment pentru  a contribui la stoparea abandonului şcolar, ţinând cont de faptul că, în România, unul din cinci copii abandonează şcoala.

Susţinând cauza FDP, alături de Răducioiu, la acest maraton şi-au anunţat participarea şi Cătălin Munteanu, fost fotbalist la Steaua şi Dinamo, Emilian Hulubei, preşedintele Sindicatului fotbaliştilor din România, şi Ciprian Mozacu, fost fotbalist şi actual consiler sportiv la AFAN (Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România).

Susţin cu mare entuziasm această cauză, pentru că sunt tată şi ştiu ce înseamnă să ai copii. Eu sunt foarte sensibil la astfel de cauze. Copiii sunt viitorul unei ţări, acesta este motto-ul meu, şi trebuie să avem mare grijă de viitorul nostru„, a spus Răducioiu pentru SPORTescu.ro.

Sustinatorii cauzei FDP la acest maraton vor alerga şi pentru cei 45 de copii ai unei şcoli sociale de fotbal înfiinţate la Bucuresti cu ajutorul Fundaţiei Real Madrid, copii selectaţi din medii cu vulnerabilitate accentuată. Aceşti copii sunt spijiniţi să trăiască în echilibru, să se dezvolte prin sport, dar şi să beneficieze de suport educativ.

Maratonul Internaţional al Bucureştiului se va desfăşura pe 4 octombrie şi va avea startul în Piaţa Constituţiei. Iată distanţele şi probele la care vă puteți înscrie aici:

Marathon – 42,195 km

HalfMarathon – 21,097 km

Relay Race – 4X10.548 km

Ciuc Radler Popular Race – 3,6 km

Kids Race – 0,8/1,4 km

Dipers Jogging – 0,8 km

Credit foto: fdp

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...