New Dinamo: 11 transferuri top secret pentru Liga Campionilor

New Dinamo revine în forță: 11 transferuri top secrete pentru Liga Campionilor vor fi făcute de noul patronat, care este și el la fel de secret. Site-ul suporterilor, dinamomania.ro, își va schimba numele în secretomania.ro.

new dinamo
Montaj foto

Nu e niciun secret că Ionuț Negoiță este în discuții avansate cu un fond de investiții din Orientul Mijlociu pentru vânzarea lui Dinamo. Investitorii despre care nu se cunoaște absolut nimic sunt reprezentați de masonul Adrian Ragnar Thiess. Din când în când, acesta furnizează presei câte o declarație gen „se vor face investiții masive” sau „celelalte echipe vor trebui să ţină pasul cu Dinamo. Ceva mai bun nu s-ar putea întâmpla pentru acest club”.

Secretomania care învăluie tranzacția nu poate însemna că arabii lui Thiess au ceva de ascuns. Indubitabil, ei sunt foarte serioși și putred de bogați. Doar niște miliardari de top și-ar permite să plătească 5 milioane de euro ca să preia un club de fotbal.

În mod normal, Gigi Becali nu va afla cu cine concurează nici după ce tranzacția dintre Negoiță și fondul de investiții va fi finalizată. Din contră, misterul se va adânci. Rivalelor le va fi tot mai greu să țină pasul cu Dinamo, pentru că nu vor mai avea nicio informație despre noua echipă din „Ștefan cel Mare”. Practic, se vor lupta cu o fantomă.

Clubul va organiza la vară o conferință de presă pentru prezentarea celor 11 superjucători transferați pentru Liga Campionilor, dar aceștia vor răspunde la întrebările ziariștilor de după un paravan, folosind sintetizatoare de voce. Ei nu vor putea fi identificați nici în meci, din cauza noilor tricouri cu gulere ridicate și a ochelarilor de soare puși peste cagula alb-roșie.

„Hai să vă spun ceva tare: viitorii patroni ai lui Dinamo au făcut un memoriu anonim la LPF, ca să secretizeze programul competițional și foile de meci. Sunt de Bălăceanca! Nu eu, ei sunt! Ascultați-mă pe mine: Dinamo o să ajungă mai rău decât Rapidul. Arabii ăștia sunt mai ceva ca Valerii Moraru”, s-ar fi lamentat Dumitru Dragomir, care a auzit și că site-ul fanilor, dinamomania, se va muta pe un nou domeniu: secretomania.ro.

În acest timp, Ionel Dănciulescu a mărturisit că „domnul Negoiţă nu mai vrea să audă de fotbal”. Noul director executiv al „câinilor” trebuie să recurgă la diverse tertipuri pentru a intra în dialog șeful său: „Când îl sun, mă recomand drept agent de vânzări sau îl întreb pe ton isteric dacă vrea să investească în piața de capital”.

Actualul patron al lui Dinamo este dispus să stea de vorbă doar cu Răzvan Burleanu. Știe că președintele FRF nu are nicio treabă cu fotbalul.

Naționalist din fire, Cornel Dinu ar face orice pentru ca Dinamo să nu ajungă pe mâna arabilor. După modelul jurnaliștilor de la tabloidele britanice, „Procurorul” s-a deghizat în șeic și era gata să bată palma cu Ionuț Negoiță pentru a prelua clubul în schimbul unei cirezi de cămile.

Negoiță a devenit circumspect când omul cu turban din fața sa a început să-i vorbească despre filosofia transcedentală propedeutică pentru sufletul bântuit de moarte al românului frate cu poporul sârb.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...