Il Luce, Il Luce / Bani la pariuri ne poate aduce!

Il Luce ne poate aduce bani la pariuri! Zenit joacă astăzi cu Dundalk, reprezentanta unui fotbal sub cel practicat în Rusia.

luceDUNDALK – ZENIT ST PETERSBURG (Europa League, ora 22:05). Pariul nostru: Zenit AH -1 / cotă 1.50. Zenitul merge ceas și în campionatul Rusiei, și în Europa League. În alte circumstanțe, ne-am fi gândit că atmosfera din cadrul echipei din St. Petersburg ar putea fi una relaxată, care să ducă la o abordare mai „romantică” a meciului. Ne bazăm însă pe experiența și pe rigurozitatea lui Mircea Lucescu.
Dundalk defilează și ea în campionatul Irlandei, dar este diferență mare între ce se joacă acolo și ce se joacă în Rusia. Încredere pont: 7/10.

OSMANLISPOR – VILLAREAL (Europa League, ora 20:00). Pariul nostru: Villareal AH -0.25 / cotă 1.87. Lui Villareal nu i-ar pica bine un alt pas greșit, după egalul de la București. Ne bazăm pe faptul că Osmanlispor este o echipă care se aruncă în atac pe teren propriu.
„Spaniolii” au forță și pe atac pozițional, dar și pe contraatac. Vor învinge dacă își vor propune acest lucru. Încredere pont: 7/10.

ST ETIENNE – GABALA (Europa League, ora 22:05). Pariul nostru: St. Etienne AH -1 / cotă: 1.60. Gabala este greu de bătut pe teren propriu în cupele europene. Adversarele sunt doborâte în primul rând de oboseala cauzată de drumul de mii de kilometri din Vestul Europei până în orașul azer. Astăzi, e viceversa. Azerii au străbătut aproximativ 3.500 de kilometri până la St Etienne.
Francezii au nevoie de victorie pentru a rămâne în cărțile calificării. Ar trebui să ia în serios meciul și să se impună, poate la diferență de două goluri. Încredere pont: 7/10.

Atenție:
Nu există pariu sigur 100%, nici măcar când meciurile sunt aranjate. Noi scriem ce credem că ar putea să se întâmple. Vă oferim informații și o sugestie. Responsabilitatea pariului vă aparține în totalitate.
Nu pariați bani pe care nu vă permiteți să îi pierdeți!

Vezi si...  Ce spuneți de un profit de 375% pe trei meciuri de azi?

Credit foto: sofascore.com

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ