Ce caută Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Ce caută Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, la 75 de ani, după ce a fost atât de mult timp la rivala Șahtior? Încerc să dau un răspuns în rândurile ce urmează.

ce cauta
FOTO: Mircea Roșca / Sportpictures.eu

E vorba, în primul rând, de o altă dimensiune a banului. Noi, oamenii de rând, nu o putem percepe. Ne gândim că, la vârsta lui, are nevoie de puțină liniște, după o viață tumultoasă, legată permanent de fotbal.

O explicație ar fi, deci, banul, deși Buzărin ne îndeamnă pe gsp să nu-i numărăm banii lui Lucescu. Bine, acuma chiar nu-i număr, dar mă gândesc clar că poate fi un motiv plauzibil. Încă 3 milioane de euro în cont nu sunt de colea! Parcă aș îndura și eu niscaiva înjurături și aș înfrunta câteva amenințări chiar pentru un milion. Dar, repet, noi avem altă dimensiune a banului. Poate că la Lucescu nu e chiar mare lucru.

Ce caută? O ultimă încercare

Și de aici vine a doua explicație: nu-l interesează banul, dar nu poate trăi fără fotbal! Ei, cum sună? Într-un mare fel! Dar să știți că e posibil. Obișnuit să intre zi de zi în vâltoarea fotbalului, Lucescu s-o fi plictisit acasă, înconjurat de nepoți și de strănepoți. Și-a zis să mai facă o ultimă încercare.

Adevărul e că un om activ își poate prelungi viața. Dacă stai acasă și-aștepți să treacă anii, parcă nu te simți tocmai ok. Iar Lucescu e o persoană energică, arată bine, nu-i dai nici 70 de ani.

De cele mai multe ori, e greu să înțelegem din afară anumite acțiuni ale oamenilor. Eu nu l-am înțeles pe Il Luce nici când s-a dus în vestiarul FCSB ca să le vorbească jucătorilor, dar asta-i altă discuție.

Vezi și:   Patronul lui CFR e devastat. Tupeul lui Dan Petrescu nu are limite!

Voi care credeți că e explicația pentru care Mircea Lucescu s-ar duce la Dinamo Kyev? Banul sau dragostea pentru fotbal? Sau poate că aveți voi o altă variantă de răspuns…

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

3 COMENTARII

  1. Workholocii sunt o specie aparte de oameni. Pe oamenii care nu pot trai fara alcool ii repudiem, ii injuram, in timp ce pe cei care nu pot trai fara munca, oricare ar fi munca lor, ii ridicam in slavi. De fapt, si unii, si altii sunt asemanatori. Au un viciu de care nu pot scapa. Unii au un viciu antisocial, distrugator, altii au un viciu pro-social, productiv. Dar tot viciu e. Iar aceasta munca in exces vine deseori (nu intotdeauna, ce-i drept) impreuna cu castiguri financiare insemnate. Noi, ceilalti, avem impresia ca doar banii ii imping pe oameni sa munceasca atat de mult. Si nu e deloc asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...