Ce site aleg dacă vreau să pariez în cunoștință de cauză?

Un prieten care a început să parieze recent m-a rugat să îi recomand un site de unde se poate inspira. L-am întrebat ce anume caută, iar el mi-a răspuns hotărât: ponturi. Puteam să îi dau zeci de linkuri, dar ar fi însemnat că nu îmi pasă dacă pierde sau câștigă.

Sportescu.ro - Clasament-Fotbal (1)

Învață să gândești tu pariurile

I-am explicat că ar fi bine să se orienteze către o platformă care să îl învețe cum să gândească pariurile cu capul lui, nu spre una care să îi afișeze pur și simplu niște pronosticuri. Primul site care mi-a venit în minte a fost clasament-fotbal.com. Eu îl accesez zilnic pentru că:

1. Prezintă situația la zi și statistici din toate ligile „posibile și imposibile” din 42 de țări europene, 11 țări sud-americane, 27 de țări asiatice, 38 de țări africane, 27 de țări din America Centrală și de Nord, plus Oceania.

Aici găsești și cele mai importante competiții de pe planetă: Liga Campionilor, Europa League, OFC Liga Campionilor, CONCACAF – Liga Campionilor, CAF Liga Campionilor, AFC Liga Campionilor, CONCACAF Gold Cup, CFU Club Champions Cup, meciuri amicale și oficiale ale echipelor naționale.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să vezi cine e lider în Premier League din Sfântul Vicențiu și Grenadine, intri pe site-ul amintit. Ca fapt divers, în această țară, Chelsea este pe locul al treilea, după Zodiac și Jebelles.

Sportescu.ro - Clasament-Fotbal (1)

Secțiuni foarte utile

2. Prezintă rezultatele live, rezultatele meciurilor recent încheiate, ce partide urmează să înceapă. Ai opțiunea să adaugi meciuri la favorite, iar toate aceastea vor fi afișate într-o secțiune specială, chiar dacă fac parte din competiții diferite, cu ore de start diferite.

3. Include o secțiune foarte utilă pentru pariori, în care găsești răspunsuri la întrebări precum: Ce sunt pariurile sportive? Sunt legale pariurile sportive? Ce vârstă trebuie să am ca să joc la pariuri sportive? Unde pot să joc la pariuri sportive pe Internet? La ce să fiu atent când mă înregistrez la o casă de pariuri online? Ce sunt cotele la pariuri? Cum se calculează cotele la pariuri? Cum se transformă probabilitățile în cote? Se pot face bani din pariuri sportive? etc.

Este foarte interesant să vezi cum se transformă probabilitățile în cote. O dată ce ai înțeles acest mecanism, șansele de a face profit cresc considerabil. Același lucru se întâmplă și dacă ții cont de câteva reguli de aur, printre care: să alegi casele de pariuri cu cotele cele mai mari; să nu ai multe selecții pe bilet; să pariezi doar pe meciuri pe care le analizezi în amănunt; să stabilești o limită de pierderi pe zi.

Atenție la managementul banilor

4. Explică principalele tipuri de pariuri și ce înseamnă handicapurile asiatice.

Sportescu.ro - Clasament-Fotbal (2)

5. Te învață cum să ții managementul banilor. De exemplu, pentru a evita falimentul este bine să pariezi un procent mic din bancă, între 2% – 5%. Dacă ești foarte sigur de un pariu, atunci poți crește miza, dar această excepție nu trebuie să se întâmple de multe ori. Trebuie să înțelegi că nu există meciuri sigure.

6. Îți oferă informații complete despre competițiile pe care le transmit televiziunile de sport din România.

Pronosticuri bazate pe statistică

7. Are o rubrică importantă de pronosticuri oferite de tipsteri cu experiență, ale căror performanțe sunt afișate în timp real. Acestei secțiuni i se adaugă și Biletul Zilei, care este oferit gratuit tuturor vizitatorilor și este generat zilnic pe baza statisticilor echipelor care joacă în acea zi.

8. Include o secțiune permanentă pe prima pagină, în care sunt afișate cele mai în formă echipe implicate în meciurile zilei. De exemplu, înaintea confruntării dintre Al-Jazira și Emirates Club, am aflat că Al-Jazira venea după șapte victorii consecutive. A fost o informație foarte prețioasă, pentru că echipa gazdă a confirmat forma excelentă și s-a impus cu 5-0.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...