Cădar Marius se așteaptă la creșterea pieței de pariuri online în 2017

„Piața de pariuri online va crește cu până la 20% în 2017”, spune Cădar Marius, fondator al comunității pariorilor din România, PariuriX.com, și unul dintre primii jucători de pe online.
 Sportescu.ro - Cădar Marius se așteaptă la creșterea pieței de pariuri online în 2017 (2)-1

Primul autor al unei cărți dedicate pariurilor din România a semnalat o creștere a numărului pariorilor români care joacă pe internet în acest început de an, subliniind și motivul pentru care mulți pasionați au stat departe de pariurile online în 2016:

Pariorii s-au temut de posibilitatea de a fi amendați, mai ales după ce s-a întâmplat la finalul anului 2015, atunci când s-a petrecut celebrul scandal cu ONJN-ul. Între timp, s-au licențiat definitiv deja destui operatori și urmează ca majoritatea celorlalți să primească dreptul de funcționare pe următorii 10 ani. Acum pariorii au de unde să aleagă și pot juca 100% legal și în siguranță dacă aleg casele de pariuri online licențiate la ONJN „, a declarat specialistul care a ajutat zeci de mii de pariori să facă pasul spre online.

Cădar Marius a avut și un mesaj special pentru cititorii noștri: „Pariez de 15 ani, iar de mai bine de 10 ani joc pe internet. Am descoperit că cel mai profitabil mod pentru a face profit pe termen lung la pariuri este să profităm de diferențele dintre cotele oferite de casele de pariuri. Cu alte cuvinte, este important ca fiecare parior să aibă conturi deschise la cel puțin 5 agenții„, au fost cuvintele expertului.

ACESTEA SUNT CASELE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE CĂDAR MARIUS, LA CARE PUTEȚI JUCA ÎN DEPLINĂ LEGALITATE ȘI FĂRĂ ABSOLUT NICIUN FEL DE RISC:

Sportescu.ro-Cădar-Marius-se-așteaptă-la-creșterea-pieței-de-pariuri-online-în-2017-9Sportingbet este o agenție cu o istorie bogată, iar eforturile depuse de către operator în anul trecut și-au spus cuvântul: noua interfață lansată în septembrie 2015 vine cu o interfață intuitivă și bine-optimizată, dar și cu cote mult mai mari decât ne obișnuise în trecut. Unul dintre principalele puncte de atracție rămâne concursul Predictorul Fotbalului, la care pot participa toți utilizatorii activi pentru a câștiga până la 65.000 RON!

Sportescu.ro - Cădar Marius se așteaptă la creșterea pieței de pariuri online în 2017 (1)

Unibet se poate lăuda cu o paletă vastă de divertisment și adrenalină, oferindu-le posibilitatea pasionaților să joace bingo, poker, pariuri sportive și jocuri de tip Casino (slots, ruletă, blacjack ș.a.m.d.). La Unibet se găsește și una dintre cele mai performante și rapide funcții de pariuri live, Action Betting, prin intermediul căreia jucătorii se pot bucura de piețe rapide și de câștiguri imediate.
Sportescu.ro - Cădar Marius se așteaptă la creșterea pieței de pariuri online în 2017 (2)

Betfair și-a lansat o platformă clasică de pariuri sportive online în 2013, însă operatorul cunoscut în primul rând pentru platforma de Internet Betting Exchange stă foarte bine și la acest capitol. Iubitorii pariurilor apreciază posibilitatea de a închide pariurile parțial, sistemul care generează biletele în mod aleatoriu cu cele mai jucate pariuri și funcția de asigurare a biletelor, care le dă un plus de șansă tuturor pariorilor.
Sportescu.ro - Cădar Marius se așteaptă la creșterea pieței de pariuri online în 2017 (5)

Deși Betano s-a lansat pe piața românească de jocuri de noroc online abia în anul trecut, agenția grecească a reușit să se facă repede pe placul împătimiților de la noi din țară. La Betano se pot găsi zilnic câteva meciuri care primesc cote extrem de mari, prin intermediul ofertei „Marjă 0%”, la care operatorul își oprește o marjă de câștig mai mică de 0.5%. În plus, orice utilizator care are cel puțin 0.5 RON în cont poate vedea partidele din Liga 1 în format live video, 100% gratuit.

Sportescu.ro - Cădar Marius se așteaptă la creșterea pieței de pariuri online în 2017 (3)-1

Aproape orice pariori român cunoaște faptul că Netbet și pariurile live fac casă bună, întrucât agenția oferă numeroase evenimente sportive în permanență, 24 de ore din 24, care sunt însoțite și de un număr mare de transmisiuni live video. Vânătorii de oferte sunt de asemenea abonați la newsletter-ul Netbet, care surprinde săptămânal cu oferte atractive, create pe baza evenimentelor sportive de interes pentru publicul român.

Sportescu.ro - Cădar Marius se așteaptă la creșterea pieței de pariuri online în 2017 (1)-1

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...