Stil: Talpan poate lansa propria colecție de cămăși de forță

Stil: Talpan poate lansa propria colecție de cămăși de forță după ce cămașa obișnuită a cedat în zona pieptului în urma unei agresiuni căreia i-a căzut victimă într-o ședință a clubului armatei. Agresorul, un locotenent-colonel antrenor de floretă, ar fi primit peste 150.000 de mesaje de felicitare.

stil
Credit foto: sportpictures.eu

Florin Talpan a fost agresat într-o şedinţă desfăşurată în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua de Ducu Petre, antrenorul de floretă al „roş-albaştrilor”, care are şi grad de locotenent-colonel.

Potrivit ProSport, totul a pornit de la faptul că Talpan a refuzat să semneze o solicitare a Marianei Bitang, care dorea să poată folosi marca Steaua. Comandantul clubului, Cristian Petrea, nu a intervenit să aplaneze agresiunea, ba chiar a încercat să-l convingă pe Talpan că Petre avea dreptate.

„Domnul Ducu Petre a sărit la mine la bătaie. M-a bruscat, mi-a rupt cămaşa, pe lângă insultele pe care mi le-a adus”, a dezvăluit Talpan. Acesta a depus plângere pentru ultraj împotriva agresorului, apoi a cerut demisia lui Marius Lăcătuș, care a ratat promovarea în Liga a 3-a cu CSA Steaua.

Stil: Ca în „Cei trei mușchetari”

Un plutonier-minor prezent la ședința cu pricina ne-a povestit că „la un moment dat, Petre a scos o floretă de la cingătoare și a început să îl fugărească pe Talpan în jurul mesei. Era ca în Cei trei mușchetari. Domnul comandant mânca popcorn și se uita la scenă. S-a creat un vârtej de aer, iar documentele aflate în discuție zburau prin toată încăperea”.

Gestul locotenent-colonelului a fost văzut de toți angajații Ministerului Apărării ca un act de mare curaj.

„Din ziua aceea, timp de o săptămână, au curs mesajele de felicitare. A primit cam 130.000 de mesaje pe Facebook și aproape 24.000 de SMS-uri. Nici de ziua lui nu primește atâtea. Toată lumea îl consideră un erou. Printre cei care i-au scris și l-au sunat au fost comandantul clubului (de trei ori), Ion Iliescu, Ilie Năstase, Zlatan Ibrahimovic, Ionuț Luțu, patronul anonim al lui CFR Cluj, Marius Lăcătuș, Sir Alex Ferguson și Daniel Pancu. Acesta din urmă i-a trimis un tort. Acum, că a ajuns povestea în presă, vor să-l facă general pe Ducu al meu”, a povestit, emoționată, doamna Petre.

Greu de străpuns cu floreta!

Pentru a nu se mai întoarce acasă în zdrențe, Talpan poate purta la următoarea ședință de la club o cămașă de forță, imposibil de rupt și greu de străpuns cu floreta sau cu săgeata de darts.

Colegii de la minister sunt de părere că juristul ar trebui să se gândească la un business cu acest articol vestimentar: „Are ceva din talentul lui Cătălin Botezatu. Își poate crea propria colecție de cămăși de forță, pe care să le prezinte chiar el pe catwalk, pentru că are notorietate. Am vorbit la Socola și la Bălăceanca. Marile podiumuri îl așteaptă!”.

După inevitabilul succes cu cămășile, justițiarul stilist poate ataca două ramuri ale designului vestimentar de tip haute couture: papionul de contraforță și fracul de forță.

  • Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...