Alertă la UEFA: România se confruntă cu primul caz de club bântuit!!!

Alertă la UEFA: România se confruntă cu primul caz de club bântuit!!! Fenomenul Poltergeist a fost semnalat de Alexandru David, președintele lui Dinamo, care a și identificat fantoma.

alertă
Montaj foto

„Fantoma lui Gigi Becali nu o să dispară niciodată din preajma stadionului Dinamo sau a fotbalului românesc”, a declarat Alexandru David, preluat de gsp.ro. Acest anunț, care le face pielea ca de găină celor care se tem de fantome, ar fi doar rezumatul unei scrisori trimise către UEFA. Un poștaș a recuperat-o și ne-a trimis-o la redacție pe o adresă de email inexistentă:

Dragă UEFA

Îți scriu pentru a semnala un fenomen deosebit de bizar. De câțiva ani, în preajma stadionului Dinamo a apărut fantoma lui Gigi Becali și nu vrea să dispară. Din cauza ei l-am pierdut pe Bizon, care s-a speriat atât de tare, încât a fugit la Steaua, iar Salomao a început să aibă și el coșmaruri.

Recunosc, nu mă pricep la fotbal, dar nu sunt nebun. Fantoma a fost văzută de toți dinamoviștii, mai puțin de Giani Kiriță, care încă își caută prin iarbă banderola căzută în meciul cu FC Bruges, când am și luat gol din cauza lui. Dar aceasta este o altă discuție. Probabil că nici nu te interesează și că nici nu știi cine a fost Giani Kiriță, un fotbalist modest.

Alertă: S-a încălțat cu ghetele de aur!

Revin la subiect. Acest personaj imaterial își bate joc de istoria clubului nostru. Ieri, de exmplu, s-a încălțat cu ghetele de aur luate de Mateuț și de Cămătaru. Se vedeau doar ghetele mergând pe culoarul spre vestiare. Grozav a leșinat, nefiind pus în temă.

Există un singur om pe lumea asta, Alesul, care ar putea să gonească această fantomă, dar, din păcate, Florin Talpan nu mai iese din casă după ce acel coleg iresponsabil i-a rupt cămașa preferată.

Fantoma lui Becali ne sabotează constant: i-a deviat în transversală șutul lui Subotic, din meciul de Cupă, a strecurat mingea pe sub sau pe lângă Penedo la mai multe goluri și, exact în orele de odihnă, joacă table cu fantoma performanțelor lui Dinamo, în sala de trofee”, ar fi scris David în finalul epistolei.

Ideea scrisorii ar aparține, spun gurile rele de câini roșii, lui Cornel Dinu, sugestia fiind „înghițită” fără apa de la șpriț de președintele lui Dinamo.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...