Smiorcăilă și primul caz de bullying fotbalistic

Smiorcăilă Dan Petrescu, antrenorul care se plânge de orice și de oricine și când doarme, și-a bătut joc de controversata regulă U21. Din păcate, a implicat în scandal un copil nevinovat, de 18 ani.

smiorcaila
Foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Dan Smiorcăilă Petrescu a făcut pipi pe regula U21, fentând-o cu nonșalanță, în stil de mare bombardier la meciul Gaz Metan – CFR Cluj. Pentru că noi, românii, asta suntem, „Bombardieri”… Încercăm mereu să dăm tunuri, să facem combinații și să „jmecherim”, frate… 

Păi, bă, Smiorcăilă, ai sacrificat debutul în Liga 1 al tânărului Fica (18 ani), băiat care face parte din lotul naționalei U18, înlocuindu-l după 29 de secunde. Halucinant! 

Asta e civilizația învățată în Anglia?

Dan Smiorcăilă ne atenționează mai mereu că el a jucat vreo 10 ani prin Premier League… Dar comportamentul lui ne dovedește că pe vremea aia, când juca el în „Anglea”, încă  nu se inventaseră cuvintele Fair Play și civilizat.

Lipsa de respect  față de competiție, adversar și, mai nou, față de propriii jucători, a atins cote alarmante. Pe lângă asta, se mai adaugă și circul din timpul meciurilor și declarațiile ireale, exagerate de la flash-interviuri…Și nimeni, nimic… nici o reacție!!!
 
Bravo, băi, Dane, băi, dorința ta acută de atenție transformă Liga 1 de carton într-o telenovelă cu accente hilare și dramatice…

Mințile sclipitoare de la FRF!

Regula U21 atât de lăudată de conducerea Federației Române de Fotbal a dat un mare chix, poate fi fentată fără nici un fel de probleme de „jmecherii” smiorcăiți sau mai puțin smiorcăiți! 

Astept cu nerăbdare reacția băieților la costum din cadrul FRF… Ciocul mic și joc de gleznă!!!! 

Așa țară, așa fotbal…

Liga 1 continuă… Noi am asistat la primul caz de bullying fotbalistic… 

Mulțumim, Smiorcăilă & FRF. 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...