Eșec fatal pentru Dan Petrescu! Un tehnician celebru i-a luat locul!

Înfrângerea în fața Politehnicii Timișoara a reprezentat un eșec fatal pentru Dan Petrescu. Un tehnician celebru i-a luat locul. Nimeni altul decât Ionuț Popa a recunoscut că a început să le dea indicații jucătorilor lui CFR Cluj de la 0-4, fiind artizanul revenirii acestora pe tabela de marcaj.

Dan Petrescu
Credit foto: Sebastian Tătaru/ sportpictures.eu

După un parcurs demențial, cu 6 victorii în ultimele 6 etape și fără gol primit, CFR a pierdut cu drept de apel la Timișoara, numai că apelul a fost făcut prea târziu. Era 4-0 în minutul 60 pentru ACS Poli. S-a terminat 4-3. Mafia pariurilor nu a revendicat acest rezultat.

Ionuț Popa, tehnician celebru pentru declarațiile sale ieșite din tipar, a fost înger și demon pentru bănățeni. „Am pregătit meciul gândind aşa: am zis să jucăm pe contraatac, dar să profităm pe atac de orice moment. Să nu-i lăsăm să joace şi să fim atenţi la fazele fixe. Să stea bine în teren, să alerge mult. Până la 4-0, am fost încântat. După aceea, am făcut o tumbă și am intrat în transă. Nu știu ce s-a întâmplat cu mine. Am început să le dau indicații adversarilor”, a mărturisit antrenorul.

Spectatorii de pe „Dan Păltinișanu” au văzut cum Popa și-a pus o șapcă pe care scria  CFR și s-a așezat pe banca tehnică a oaspeților, cu o mină îngrijorată. I-a trimis la încălzire pe Moutinho și pe Nouvier, apoi a venit la marginea terenului și a început să dea indicații. Gurile rele spun că el s-a autopropus astfel să-i ia locul lui Dan Petrescu, dând un semnal clar șefilor grupării clujene!

„Era roșu la față ca un drac. Urla spre fotbaliștii clujeni să se uite spre tabelă, că e o rușine istorică. Pe 9 dintre ei i-a amenințat cu bătaia. Pe ceilalți doi nu știa cum îi cheamă. Se deplasa numai prin tumbe. La un moment dat, rostogolindu-se, a intrat cu spatele în scaunul observatorului. Dacă nu avea medicul o alifie chinezească de calitate, acolo rămânea. Cert e că CFR-ul a început să dea gol după gol”, a povestit un ultras.

Dan Petrescu nu a sesizat amestecul omologului. Bursucul era și el roșu la față, dar de la plâns. Era în genunchi, cam 15 metri în teren, și se ruga de arbitru să acorde măcar două penalty-uri inexistente pentru echipa sa. La un moment dat, s-a dus la arbitrul de rezervă și i-a arătat pe telefon imaginile primite din viitor cu lovitura de pedeapsă acordată de Marius Avram, după ce Nemec a călcat pe minge. Fluierașul a considerat videoclipul o făcătură și l-a trimis la plimbare, pentru că „niciun arbitru pe lumea asta nu poate da niciodată așa penalty”!

La 4-3, Ionuț Popa și-a revenit subit și a trecut din nou pe banca lui Poli Timișoara, reușind să mențină acest scor până la final!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Citește și ce boroboață a făcut Valeriu Argăseală.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...