E grav: Dan Petrescu, în depresie! Nu i se mai dă penalty nici acasă!

Este deja foarte grav: Dan Petrescu se află într-o depresie profundă după ce arbitrii refuză să-i mai dea penalty-uri chiar și pe teren propriu!

FOTO: Sebastian Tataru / Sport Pictures

„Bursucul” a dezvoltat o obsesie pentru acel ceva care a plecat din viața lui, întruchipat în penalty, „rigore” – cum spun italienii.

Providerul de Internet ne-a dezvăluit, sub protecția anonimatului, că Petrescu petrece nopți întregi pe site-uri din-acelea, unde sunt arătate numai goluri marcate din lovituri de la 11 metri, lăcrimând de fiecare dată când arbitrul indică punctul cu var.

Ziua, antrenorul CFR-ului vorbește numai despre penalty-uri. „S-a creat un mit că noi primim multe penalty-uri. Nu cred că vom mai primi penalty-uri în deplasare. Ar fi o minune. Poate dacă dă unul cu mâna în minge sau îl omoară pe un jucător de-al meu”, spune Petrescu după meciul de la Botoșani.

În urma acestei declarații, LPF a decis ca la meciurile din Liga I să fie prezente și echipe de criminaliști. „Dacă, Doamne ferește!, CFR va pierde un jucător pe teren, iar criminaliștii vor dovedi că a fost sinucidere, tot nu se va dicta penalty”, a îngânat Gino Iorgulescu.

Depresia lui Petrescu a atins paroxismul după ce echipa sa nu a primit lovitură de la 11 metri nici în meciul cu Mediaș, 0-0, de pe teren propriu (al patrulea joc consecutiv fără victorie pentru CFR): „Dacă nici acasă nu primim penalty, nu mai există nicio speranță. Cât voi antrena, nu voi mai primi niciun penalty. Am fost părăsiți de noroc”.

Am aflat că realizatorii seriei „Memorialul durerii” vor deja să facă un episod special despre atrocitățile comise de arbitri în dauna lui Dan Petrescu.

Vezi si...  Stabilitate: CFR Cluj i-a oferit noului antrenor un contract pe 5 meciuri și jumătate!

Jucătorii CFR-ului sunt disperați și ei. La antrenamente, exersează doar executarea loviturilor de pedeapsă, de aceea nu știu să câștige altfel un meci. „Voi vorbi cu șefii clubului să facem o ofertă pentru Florin Tănase. Din păcate, nu avem în lot jucători ca el sau ca Marius Lăcătuș, care să obțină penalty-uri din nimic”, a oftat tehnicianul, care își va face timp să meargă la Evidența populației, pentru a reveni la vechiul nume de familie, pentru că Dan Penalty deja nu mai e valabil.

Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Citește pe SPORTescu și mărturii despre ce s-a întâmplat la Piatra Neamț cu jucătorii lui Dinamo.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...