Martori oculari povestesc scandalul din hotelul lui Dinamo. De unde a pornit totul

Explicațiile jocului penibil al „câinilor” din partida cu Aerostar Bacău au fost date la finalul meciului de recepționera de la hotelul din Piatra Neamț unde a fost cazată delegația dinamovistă.

Foto: RAZVAN PASARICA / SPORT PICTURES

Fata ne-a povestit mai întâi cu lux de amănunte ce s-a petrecut în noaptea dinaintea meciului: „Eu am fost di noapti și pânî la doișpi am stat de vorbă cu băieții de la Dinamo. Au fost foarte liniștiți, n-au făcut gâlșiavă, m-au întrebat doar cum e viața di noapti în Piatra. Le-am spus că e un club tare di fiți, chiar lângă Pietrișica și după aia cred că au purces la culcare. Eu i-am văzut străbătând hotelul spre ieșire, dar sunt sigură că s-au întors grăbiș, că am lipsit câteva minuti, pentru că se auzea un zgomot la etajul 1 care îmi înșerca timpanili, la camera domnului Vasili (n.r. – Miriuță). Am ascultat la ușă și cred că dânsul sforăia, altfel nu îmi explic. Dormea cu spumi”.

După ce a răspuns la telefonul de la recepție, fata a continuat: „Pe Steliano ăsta de mă întrebați di el eu nu l-am văzut până la 5 dimineața, când a venit Poliția, deci băiatul cred că s-a hodinit. Mi-a fost milă de el, l-au speriat, vă dați seama și dumneavoastră, să vină Poliția la tini la ușî dis di dimineață, cum să nu te uluiești. Așa era el, uluit, i se împleticeau limba și pișioarele, dar sunt sigură că era bini, pentru că l-am văzut acușica la meci, mi-au dat băieții o invitație la oficială, n-ați văzut cum alerga?”.

SPORTescu a dat și de unul dintre polițiștii care i-au stricat somnul lui Steliano la 5 dimineața, iar acesta a spus că este acoperit din punct de vedere legal: „Fata de la recepție ne-a chemat pentru că era disperată. Toți omenii de la etajul 1 erau afară, ca la utremur. Vasili, care e prietenul meu, a sforăit ca tunetul toată noaptea. Eu am venit să-l calmez. Sunt prietenul lui de când a antrenat aici, la Ceahlăul, pentru că îi aflasem antidotul. De fiecare dată când era emoționat, Vasili sforăia de rupea salteaua. Eu îl trezeam, da’ într-una din nopți am fluierat după o gagicuță și Vasili s-a oprit din sforăit. De-atunci, toată lumea mă cheamă pe mine să-l calmez. Fluier și se oprește imediat”.

Vezi și:   Topul echipamentelor din Liga 1 făcut de SPORTescu. Pe ce locuri sunt Steaua și Dinamo

Polițistul nemțean ne-a dat amănunte și despre întâlnirea de gradul zero cu Steliano Filip: „Aseară m-am dus unde bubuiau pereții și a ieșit băiețașul ăla în chiloți. Mi-a zis ceva de maică-mea, eu i-am zis de Vasili. S-a supărat și mai tare, a zis că-l dau în gât, dar eu nu fac așa ceva. Eu dau cu pulanul dacă mă inervez, dar aseară uitasem obiectul muncii la secție, așa că m-am calmat.”

Cam astea sunt faptele, povestite de la fața locului de cei mai importanți martori oculari, care spun că n-au văzut nicio sticlă de băutură. Acuma, judecați și dumneavoastră dacă e ceva real sau nu și dacă din cauza polițiștilor sau a domnișoarei de la recepție au jucat dinamoviștii atât de prost cu Aerostar!

Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Citește pe SPORTescu și despre fotbalistul ajuns consilier local!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...