Dan Petrescu a trecut prin clipe de groază la FCSB – CFR

Dan Petrescu a trecut prin clipe de groază la derby-ul FCSB – CFR (1-1). Antrenorul clujenilor a declarat că el și ai săi au fost ciupiți tot timpul de arbitrul Istvan Kovacs. Am intrat în posesia cărții de identitate a fluierașului și am găsit explicația: Kovacs are domiciliul la Castelul Bran!!!

dan petrescu
Montaj foto

Fotbaliștii și stafful tehnic al lui CFR Cluj au trăit, contra lui FCSB, un scenariu de groază. Nu, nu e vorba de evoluția scorului, ci de faptul că vizitatorii din Ardeal s-au ales cu ciupituri multiple din partea lui Istvan Kovacs.

Pentru că terenul era departe, spectatorii, telespectatorii și specialiștii nu au observat, însă Dan Petrescu a spus ca să știe toată țara: „Arbitrul ne-a ciupit tot meciul!”. Tocmai când Bursucul se pregătea să își dea tricoul jos ca să prezinte ciupiturile, televiziunile au intrat în pauza de publicitate.

SPORTescu s-a interesat și a descoperit că Dan Petrescu nu e nebun, chiar dacă obișnuiește să conteste isteric și ofsaidurile care se văd și de pe Jupiter. Este foarte posibil ca arbitrul să îi fi ciupit pe cei de pe teren pentru că – atenție, e știrea anului în fotbalul românesc! – pe cartea de identitate a lui Istvan Kovacs, la domiciliu, e trecut Castelul Bran.

Arbitrul-vampir e refuzat să dea testul antidoping de după derby, pentru că în urina lui mai existau urme de sânge de ceferist.

Fecesebiștii s-au frecat cu usturoi!

Valeriu Argăseală a aflat la timp secretul lui Kovacs, iar „roș-albaștrii” s-au frecat cu usturoi înainte de meci, ca să nu fie ciupiți și ei de arbitru. Singurul care nu a și-a luat măsuri de precauție a fost Constantin Budescu.

Vezi și:   Top 10 previziuni SPORTescu pentru 2020

„Când a văzut usturoiul, Costică a scos o bucată de costiță, a împănat-o cu cei cinci căței, apoi a mâncat-o. S-a văzut pe filmarea din timpul meciului ce burtică avea! Dar, pentru că nu s-a dat cu usturoi, a căzut și el victimă lui Kovacs. Dică a trebuit să îl scoată în repriza a doua deoarece fusese ciupit de glezna fină”, a dezvăluit Ionuț Luțu.

În special pentru a scăpa de urmașii lui Dracula, răspândiți în arbitraj, Dan Petrescu pleacă din țară… în patria usturoiului chinezesc.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...