Pericol: se întorc comuniştii!

România a rămas mulţi ani după Revoluţie o ţară comunistă sau, mă rog, neocomunistă, condusă şi manevrată de comuniştii şi de securiştii care au preluat frâiele şi afacerile importante.

Florentin Costel Pandele, Dumitru DragomirNici fotbalul n-a scăpat, comuniştii s-au infiltrat peste tot. Dragomir, fost mare miliţian speculant, Neţoiu, un securist notoriu, Copos, cel mai mare utecist, Badea – ginerele fostului demnitar comunist Ion Dincă, şi mulţi alţii au pus mâna pe fotbal şi nu i-au dat drumul decât forţaţi de împrejurări.

Justiţia i-a eliminat pe unii, alţii au fost executaţi politic. Cert e că, uşor-uşor, am scăpat de ei, de metodele lor de intimidare, de diversiunile lor şi de concepţiile lor. Sau aşa am sperat.

Nu mică mi-a fost mirarea când am auzit că la Voluntari se reînfiinţează Cooperativa, cu Mitică Dragomir în rol de preşedinte de CAP şi cu Bebiţă Kassai pe post de secretar de partid! Păi pe timpul ăstora doi s-au întâmplat cele mai mari nenorociri din istoria fotbalului românesc. S-a şpăguit, s-a blătuit, s-a vopsit şi revopsit, s-a grătărit. Partidul lor, PRP (Pile, Relaţii şi Prietenii), a fost la putere ani la rând, dincolo de legi şi de bun-simţ.

Ce vrea să facă dom’ Pandele readucând în prim-plan astfel de oameni? Vrea să se salveze de la retrogradare cu metode miliţieneşti? Oamenii ăştia sunt depăşiţi de tehnologie, a trecut vremea lor. Şi-au trăit traiul, şi-au mâncat mălaiul!

Dacă dom’ Pandele vrea să revoluţioneze fotbalul aducându-l cu zeci de ani înapoi, atunci degeaba şi-a făcut echipă de Liga 1, stadion şi Academie de juniori. Clubul lui seamănă acum cu o struţo-cămilă făcută în eprubetă, fără cap şi fără coadă.

Adu-l, dom’le, şi pe Naşu’, poate la anul iei campionatul!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...