Rădoi în Ștefan cel Mare

Ieşind din umbra absolută a misterului, Rădoi şutează şi înscrie. Gool! Unde? În Ştefan cel Mare

radoi in stefan cel mare

Rădoi distruge orice barieră a imaginaţiei şi ajunge în „Groapă”. Dinamoviştii îi spun simplu, acasă, locul drag unde regăsesc spiritul unic al istoriei consacrate.
Nici măcar în cele mai înfiorătoare coşmaruri ale steliştilor sau dinamoviştilor nu s-ar fi putut întâmpla aşa ceva. Ei bine, noul sezon al Ligii 1 se apropie cu paşi grăbiţi, încărcat cu surpize.

O surpriză de proporţii este şi faptul că Voluntariul lui Sorin Rădoi va disputa meciurile de acasă pe stadionul „Dinamo”, până la finalizarea lucrărilor de modernizare ale stadionului din Pipera.

Aşadar, cine este Sorin Rădoi?
Născut pe 30 iunie 1985, jucătorul de fotbal evoluează pe postul de fundaş central, dar poate juca şi pe flancul drept. Paşii pe care i-a parcurs de-a lungul carierei i-au adus sinuoase suişuri sau coborâşuri.
A debutat în 2002 în Liga a 2-a, unde evolua pentru Extensiv Craiova. Un an mai târziu, a promovat în „Liga lui Mitică” cu Sportul Studenţesc. Au urmat Timişoara (2005-2007), Universitatea Cluj (2008) şi Unirea Urzicieni (2008-2010). În prezent, fundaşul este legitimat la nou – promovata FC Voluntari.

Rămâne de văzut cine este Rădoi şi ce va putea face în Ştefan cel Mare. La cât de imprevizibilă este competiţia noastră, nu ne-ar mira ca Sorin să îi calce pe urme lui Mirel Rădoi.
Aşa că, Rădoi, suntem cu ochii pe tine!

credit foto: footballpictures.net

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...