Gloria Bistrița și-a deschis o Academie de… struți

Gloria Bistrița, fosta componentă de seamă a Cooperativei, are o afinitate pentru struți!
struti
Mulți comentatori de fotbal se întreabă ce legătură are sigla lui FC Voluntari (n.r. – în care apare o ancoră de vapor) cu orășelul de la marginea Bucureștiului.

Prin Voluntari nu trece nicio apă mai însemnată! Ce e drept, când plouă, se formează băltoace din cauza canalizării deficitare.
Tot din ciclul „curiozități” face parte și emblema aleasă de conducătorii clubului nou-înființat Academia de Fotbal Gloria Bistrița, care va avea echipă în Liga a 5-a.

La sugestia primarului, sigla AFGB înfățișează un struț și o minge. Sportulbistritean.ro a dezvăluit, în premieră, cum vor suna încurajările fanilor: „Luptă, luptă, struții pentru noi”, sau ”Stru-ții alba-ștri, ole!”.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...