Voluntari, la al treilea egal

Primul meci al etapei a 3-a, Fc Voluntari – Pandurii Târgu Jiu, s-a încheiat la egalitate, 0-0, al treilea egal din trei etape al gazdelor de azi. 

Dan Nistor, Vasile Maftei.

Pe o vreme toridă, ce să facă și românu’? Hai la Voluntari – Pandurii, un meci interesant pentru personalitățile din fotbal prezente, adica șefu’ Deaconu, Pancu, Selymes sau Narcis Răducan.

Cam ce a fost la meci? Am văzut un Voluntari arțăgos – Kone și Bălan au lăsat impresia golului, spre bucuria celor prezenți, care au venit să vadă fotbal, însă, până la urmă, au fost iluzii deșarte.

Pandurii a fost echipa solidă ce a știut atât să se apere bine, cât și să controleze jocul. Jucătorii experimentați Răduț, Nistor si Anton le-au adus un plus oaspeților, dar nu și pe tabelă.

De remarcat este și galeria Voluntariului, care, deși formată dintr-o mână de oameni, a fost vocală și ș-a încurajat non-stop echipa favorită.

Un meci fără mari ocazii și cu un rezultat care mulțumește ambele echipe.

Pe stadionul Dinamo, unde s-a disputat jocul, au fost prezenți peste 1.500 de oameni, conform spuselor organizatorilor.

Credit foto: Cosmin Iftode / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...