Protest la adresa oamenilor de fotbal din România: Ați adus fotbalul în faliment!

Protest la adresa oamenilor de fotbal din România: Mai lăsați-ne cu arbitrajele, cu lamentările, cu bocitul și apucați-vă de treabă, că pute fotbalul. Ați adus sportul ăsta în pragul falimentului, pentru că nu sunteți în stare să-l gestionați!

protest
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Eu, unul, m-am săturat de motivația asta puerilă pentru eșecurile voastre. Mai uitați-vă în propria grădină, dar, din păcate, nu aveți capacitatea asta, să analizați ce ați făcut bine, ce ați făcut rău, ce puteți îmbunătăți pentru sezonul următor, ce se întâmplă pe afară, cum sunt organizate cluburile, ce putem lua de acolo și adapta la noi. Nici să copiați nu sunteți în stare, darămite să mai aveți o idee glorioasă!

Mă gândesc că mai sunt fraieri care se uită în gura voastră, dacă tot continuați cu prostiile astea. Unii îl recuză pe Istvan Kovacs, alții pe Ovidiu Hațegan, practic cei mai buni arbitri români, care oficiază în Champions League. Alții au ce au cu arbitrii mai tineri, mai neexperimentați. Găsesc ei ceva, orice, numai să arunce măgăreața. De ce să spună cineva ceva constructiv, de genul „Am greșit că nu ne-am dublat postul respectiv sau că nu am reacționat după accidentarea atacantului nostru sau că nu am găsit soluția potrivită sau că l-am lăsat să plece pe Cutare”? Mai bine o dai pe arbitri! Gata, mă, ați scăpat, v-ați ascuns incompetența!

Protest: Nu sunteți în stare de nimic!

De ce a ajuns, mă, fotbalul românesc la pământ? Fiindcă voi nu aveți altă treabă la cluburi decât să vă legați de arbitri. Nu știți să faceți nimic! Nu știți să atrageți sponsori, nu știți să vă fidelizați fanii, ba din contră, îi alungați de pe stadioane, și nu vorbesc de perioada pandemică. Nu știți să faceți o academie de copii ca lumea, din care să vă alegeți apoi jucătorii pentru prima echipă și produsele de export. V-ați învățat să dați cu gura la televizor. Păi asta scrie în fișa postului vostru? Așa sunteți selectați? Care are gura mai mare, care înjură mai birjărește, care jignește mai mult…

Vezi și:   Cum am pus la respect campioana mondială en-titre!

Ce-i drept, aveți modele. Unele au dispărut din fotbal, altele au trecut pe la pușcărie, altele se mai îneacă săptămânal cu propriul venin.

Faceți, mă, ceva! Veniți cu un plan, gândiți în perspectivă, mergeți cu el la patron sau prezentați-l unor eventuali sponsori. Așa funcționează fotbalul în lumea civilizată. Dacă vreți să vă îngropați în mocirla voastră, continuați cu porcăriile. Până când se vor deștepta câțiva și vă vor arăta cum trebuie privit fotbalul. Iar atunci, veți primi câteva șuturi în fund.

La muncă, gargaragiilor!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

  1. Treceți d-lor la treabă! Fotbalul și sportul in Romania a ajuns la limita de jos din varii motive! Primul ar fi că aleșii noștri nu fac nimic ptr mișcarea sportivă din Romania,nu sunt în stare să dea o lege coerenta a sportului prin care sportul să-și poată atrage sponsori ,ca cei care investesc in sport,sau alte domenii să beneficieze de facilități clare (nu să dea bani de acasă),sportivii să beneficieze de reducere de impozit pe venit (iar automat clubul are dări mai mici către stat),nu zic la jumătate cât plătește un angajat dar 10-15%mai mic este și această reducere importantă, conducătorii Federațiilor și ei au vina lor ptr modul cum păstoresc Federațiile in funcție de interese,nici arbitrii nu pot fi absolviți de starea în care se află fotbalul românesc (nu arbitrează echidistant in multe cazuri , susțin simulările unele chiar penibile)iar în Europa arbitrează complet altfel , pregătirea sportivilor altă cauză (la noi zmei afară când se transferă miei), pregătirea antrenorilor altă cauză ,a preparatorilor fizici toți ar trebui să beneficieze de simpozioane cu toate noutățile din domeniul de activitate, medicamentația și condițiile de refacere !

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...