FC Voluntari – FC Botoșani: Bălan îl copiază pe Budescu!

Voluntari – Botoșani 1-1. Echipele nu și-au împărțit frățește doar golurile, ci și reprizele. Moldovenii au dominat-o clar pe prima, iar Voluntariul și-a revenit în partea secundă.

FC Voluntari - FC Botoșani Bălan îl copiază pe Budescu

A devenit un obicei pentru cei din orașul de 40.000 de locuitori să vină vinerea din două în două săptămâni pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, aduși de autocarele primăriei. Astăzi, 1.500 de suporteri pătimași ai Voluntariului și-au susținut favorita.

Prima repriză a aparținut Botoșaniului. Moldovenii, veniți după o înfrângere ghinionistă cu Steaua, au sosit la București cu poftă de joc, în ciuda căldurii.
Poarta lui Balauru a fost sub asediu încă din primele minute. Eforturile elevilor lui Grozavu au fost răsplătite în minutul 18. Cabrera a insistat la 20 de metri de poartă, lateral dreapta. Argentinianul de 26 de ani a făcut un un-doi cu Roman și a șutat în colțul lung, învingându-l pe Balauru.

Citadinii Voluntariului nu s-au descurajat. „Luptăm și egalăm!”, strigau ei cu foc. Tot Botoșaniul a fost în atac. O singură dată, Voluntariul a fost periculoasă la lovitura de cap a lui Achim, de la 10-11 m, din centrarea lui Călințaru (22). In rest, multe cornere pentru Botoșani.

La pauză, m-am gândit să-mi cumpăr o apă. N-am avut de unde. Singura sursă de adăpare erau tâșnitorile de la nivelul gazonului cu apă clocotită.

În debutul reprizei secunde, Pîrvulescu a dat tonul revenirii Voluntariului printr-un șut din unghi, reținut de Iliev.

În minutul 65, Voluntariul primește o lovitură liberă de la 22-23 m, ideală pentru dreptul lui Pancu, care tocmai intrase pe teren, insă Adrian Bălan este cel care execută. Spectatorii îl cer insistent pe Pancu, dar atacantul de 25 de ani îi încântă cu o execuție superbă a la Budescu.

Minutul 74, punctul de interes se mută spre un elicopter, care a survolat terenul ca să aterizeze pe hipodromul Dinamo…

Botașaniul forțează victoria pe final, dar fundașii centrali de la Voluntari sunt pe fază și resping. Nici Croitoru nu a reușit în ultima fază a meciului să salte mingea peste zid. Remiză echitabilă.

credit foto: sportpictures.ro / Răzvan Păsărică

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...