Schimbările legislative din domeniul jocurilor de noroc aduc marii jucători pe piaţă  

Cel mai mare operator de jocuri de noroc din Europa centrală și de est a semnat un contract de licențiere a mărcii sale Fortuna cu societățile comerciale Bet Active Concept S.R.L. și Bet Zone S.R.L.

fortuna1

Aceasta înseamnă că Fortuna va intra pe cea de-a patra sa piață din zona central și est europeană. La nivel de grup, Fortuna operează 1600 de agenții de pariuri sportive în Cehia, Slovacia și Polonia și a creat peste 2500 de locuri de muncă. Datorită celor 25 de ani de prezență pe piață, Fortuna este unul dintre cei mai apreciați operatori de jocuri de noroc din zonă, mai ales în ceea ce privește siguranța și încrederea.

Fortuna consideră că piața din Romania, atât cea de agenții de pariuri, cât și cea online, este foarte atractivă. Vorbind în numele Fortuna, domnul Marco Falchetto a declarat: „În opinia noastră, autoritățile au învățat ceea ce funcționează și ceea ce nu funcționează când vine vorba despre legislația în domeniu, în special în ceea ce privește impozitarea jocurilor de noroc. În consecință, noua legislație prezintă un cadru just, credibil și coerent referitor la impozitarea jocurilor de noroc, atât a celor tradiționale, cât și a celor la distanță.”

Per Widerström, CEO al Fortuna, a adăugat: „Licențierea mărcii noastre deschide ușa pentru cooperare, pe toate canalele, în ceea ce privește activitățile de jocuri de noroc în România, ceea ce se pliază perfect la planurile noastre de a deveni operatorul nr. 1 în Europa centrală și de est în domeniul jocurilor de noroc autorizate”.

fortuna2

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...