Răzbunare: Burleanu a lovit-o pe FCSB unde o doare mai tare

Răzbunare: Burleanu a lovit-o pe FCSB unde o doare mai tare. A abolit regula ofsaidului pentru rivala de moarte a „roș-albaștrilor”, iar noul regulament a fost pus în aplicare la Dinamo – Timișoara (1-0) de un arbitru pe care în cheamă, culmea, Bârleanu!

răzbunare
Credit foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Răzvan Burleanu a început în forță răzbunarea pe FCSB, primul oficial „roș-albastru” luat la țintă fiind Meme Stoica. „Nu este greu să citești profilul psihologic al lui Meme. E genul de om care moare de grija rivalelor și suferă teribil când acestea câștigă. Președintele s-a interesat după alegeri și a aflat că cea mai mare rivală a Stelei e Dinamo, așa că Dinamo a beneficiat de o promoție la meciul cu Timișoara, înscriind gol valabil dintr-un ofsaid de trei metri”, a povestit un numărător de voturi.

Andrei Vochin a încercat să îi explice lui Burleanu că măsura nu îl va afecta foarte tare pe Meme, pentru că FCSB e în play-off, iar Dinamo e în play-out, dar șeful FRF nu înțelegea nici în ruptul capului cum adică rivalele nu sunt în competiție directă, din moment ce joacă amândouă în Liga I!

Thiess a rupt gardul, ca să felicite Leopardul!

Culmea, asistentul care a pus în aplicare „excepția Burleanu” se numește Bârleanu, care nu este o rudă, ci o râdă a președintelui. Asemănarea de nume l-a derutat pe un alt specialist în fotbal, Adrian Thiess, cel care intermediază metamorfoza lui Dinamo în City de România. După meciul cu bănățenii, Thiess a sărit gardul de la Tribuna I (dărâmându-l) și s-a dus la Bârleanu pentru a-l felicita pentru noul mandat.

„Domnul Thiess a lipsit puțin din țară. A fost să intermedieze un triunghiular între Real Madrid, Bayern Munchen, Manchester United și Sepsi OSK. I-am spus la telefon că a câștigat Burleanu, dar se auzea un țăcănit pe linie și acolo, în Dămăroaia, scuze, Emirate, unde se afla, s-a auzit Bârleanu. Sunt convins că este o confuzie comună și au fost mulți care l-au felicitat pe domnul arbitru”, a spus purtătorul de cuvânt al maseurului Thiess. Na, că acum ne încurcarăm noi. Rectificăm: al masonului Thiess.

Vezi și:   Carmen Tocală, primul român în boardul central al FIBA face revoluție în sportul școlar și universitar: „Aduc modelul american în școlile de la noi!”

Următoarea țintă a răzbunării lui Răzvan Burleanu este Ionuț Luțu, care e în pericol să rămână fără carnetul de șofer.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...