Deces cauzat de Covid printre lucrătorii de la stadioanele pentru CM Qatar

Deces asociat cu Covid-19 în rândul celor care lucrează la construcția stadioanelor pentru Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Este vorba despre un inginer fără alte probleme de sănătate cunoscute.

„Din păcate, pe 11 iunie, un inginer în vârstă de 51 de ani, angajat al companiei CONSPEL, a decedat ca urmare a infectării cu Covid-19”, a relatat ieri, la două săptămâni de la eveniment, Comitetul de organizare al Campionatului Mondial 2022, fără a preciza și naționalitatea victimei.

O sursă apropiată organizatorilor a declarat pentru Agenția France Press că au fost înregistrate 1102 de cazuri de Covid-19 în rândul muncitorilor implicați în diferite proiecte de infrastructură pentru Campionatul Mondial din 2022. Acum mai sunt 121 de cazuri active.

Qatar este una dintre cele mai afectate țări din cauza pandemiei de Coronavirus, având una dintre cele mai mari rate de infectare. Au fost raportate peste 90.000 de cazuri în rândul celor 2,75 milioane de locuitori.

Surse:

https://www.middleeasteye.net/news/coronavirus-qatar-confirms-first-death-among-2022-world-cup-workers

https://www.worldometers.info/coronavirus/

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...