Maratonul de la New York, anulat pentru a doua oară în 50 de ani!

Maratonul de la New York, una dintre cele mai importante competiții din calendarul mondial, programat pentru 1 noiembrie 2020, a fost anulat din cauza pandemiei Covid-19, au anunțat organizatorii.

maratonul

„Road Runners”, entitatea responsabilă de  organizare competiției, și administrația orașului New York City au decis anularea celui mai mare maraton din lume. Cauza:  problemele create pe teritoriul Statelor Unite de pandemia Covid-19.

Cele două instituții doresc să protejeze sănătatea și siguranța concurenților, spectatorilor, voluntarilor, lucrătorilor și a partenerilor care sprijină și muncesc la realizarea acestui eveniment.

Ediția inaugurală a maratonului a avut loc în 1970. Este pentru a doua oară în 50 de ani când cursa de la New York este anulat. Prima dată s-a întâmplat în 2012, cu doar două zile înainte de data programată, din cauza Uraganului Sandy.

Prin urmare, celebrarea celei de-a 50-a ediții a celui mai mare maraton din lume se amână pentru 2021, organizatorii urmând să revină cu noi precizări.

Sursa: https://www.nytimes.com/2020/06/24/sports/coronavirus-nyc-marathon-canceled.html

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...