Mărturii din infern: norvegienii, atacați de dinozauri pe străzile din București :))

Mărturii din infern: fanii scandinavi care au făcut deplasarea la București pentru meciul România vs Norvegia au fost atacați de dinozauri, tancuri și zornăitoare aduse de copiii veniți să facă atmosferă tribală. Aproximativ 24 de nordici au ajuns la spital cu probleme la cap, iar unul a făcut entorsă.

credit: sportpictures.eu

Înainte de România – Norvegia (1-1), presa norvegiană a scris despre pericolul iminent ca publicul format din copii de pe Arena Națională să aibă scandări rasiste la adresa fotbaliștilor antrenați de Lars Lagerback. După meci, fanii echipei oaspete s-au plâns că minorii i-au hărțuit pe străzi și au făcut o „atmosferă tribală”.

Și asta nu e nimic! Scandalul va căpăta proporții după ce un site din Oslo va publica mărturii de ultimă oră din infernul de la București. Mai mulți suporteri au rupt tăcerea și au povestit cum au fost atacați de dinozauri imediat după ce au coborât din autocar. „Erau vreo 20 de copii cu un dinozaur fiecare. De pluș, de plastic, de stofă, tot felul de dinozauri. Eu am văzut odată monstrul din Loch Ness, de la prea mult whisky, dar niciodată… Ne-am speriat foarte tare! Am luat-o la fugă! Ne-am pierdut de ghizi. Atunci a început coșmarul”, a spus Ola Olaffsen.

„Au îndreptat tunurile spre noi!”

Grupul de microbiști scandinavi s-a refugiat pe o străduță paralelă cu „Maior Coravu”: „Ne așteptau huligani steliști și dinamoviști cu vârste între 6 și 8 ani pe tancuri sovietice lungi de 50 de centimetri. Au îndreptat tunurile spre noi. Ce momente de groază!!! La un moment dat, Olsen a căzut de lângă mine. Am crezut că l-a nimerit un obuz, dar fusese lovit de o castană aruncată de copacul sub care eram. Săracul, se tăvălea în chinuri, am vrut să sun la 112, dar nu știam numărul”.

Jandarmii au făcut scut uman în fața și în spatele suporterilor norvegieni, dar asaltul copiilor a continuat. Lui George din a 10-a B i-a căzut un măr din ghiozdan. Fructul s-a rostogolit până sub piciorul lui Fer Jensen, care a făcut entorsă.

De asemenea, Solberg Nielsen, profesor de muzică, a ajuns direct la ORL după ce fratele de 6 luni al unui huligan de 9 ani a agitat o zornăitoare la mai puțin de 50 de metri de el.

Suspendare de 100 de ani pentru România?

„Pe asfalt erau desene tribale. Cineva mi-a vorbit de un joc numit șotron, la care participanții țopăie când într-un picior, când în două, exact ca sălbaticii. Adică și la noi în țară sunt destui pedofili, mâncători de excremente… de hering, oameni cu probleme psihice grave, din cauza frigului, dar asemenea sălbăticie nu am văzut niciodată”, a răbufnit un senior norvegian, care și-a prins mustața într-unul dintre turnicheții de la Arena Națională și a ajuns în tribună abia în minutul 75.

Aproximativ 24 de fani nordici s-au spitalizat la întoarcerea acasă, cu probleme la cap. În urma incidentelor fără precedent, dacă FIFA și UEFA vor lua în serios acest pamflet, România ar putea fi exclusă din fotbalul mondial pe 100 de ani.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...