Maniac: Alibec a speriat comerțul online. A cumpărat și palmaresul Stelei!

Maniac: Alibec a speriat comerțul online, după ce a fost interzis pe serverul de CounterStrike pentru că se certa cu ceilalți copii. De supărare, fotbalistul a cumpărat tot ce i-a sugerat Google-ul. 

shopaholic
Montaj foto

Printre cele mai interesante achiziții au fost un McLaren de 180.000 de euro, un cartier rezidențial și palmaresul Stelei.

Denis Alibec a dezvăluit cum a decis să-şi cumpere un McLaren, bolidul pentru care a plătit 180.000 de euro: „Pur şi simplu, mă uitam după o maşină. Nu voiam niciodată să dau banii ăştia. Mă uitam pe un site şi mi-a apărut la sugestii. Şi m-am convins:  gata, pe asta o iau! Nu sunt fan al maşinilor sport, mi-a plăcut asta şi atât. Îmi plac motoarele mari şi să fie pe benzină, niciodată diesel”, a spus Alibec, într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

Îndepărtați ai fotbalistului ne-au povestit că Alibec a făcut achiziția cu pricina pe fondul unei depresii cauzate de faptul că fusese interzis pe serverul de CounterStrike, pentru că gesticula continuu și se certa cu ceilalți copii. „Eu i-am interzis lui Mihai să se mai joace cu Denis, pentru că învață numai cuvinte urâte de la el. Celelalte mămici mi-au dat dreptate”, s-a plâns doamna Stoica.

Maniac: A luat și 1000 de baxuri de cola!

Au fost zile cumplite pentru jucător, care a încercat să compenseze golul din suflet cumpărând toate produsele sugerate de Google: un McLaren, o hotă industrială, mâncare pentru pinguini, 1000 de baxuri de cola, o drujbă cu leduri, un ansamblu rezidențial din vecinătatea Parisului, 8 combine frigorifice, acțiuni la bursă, palmaresul Stelei și lenjerie de damă pentru Răzvan Burleanu, despre care Marcel Pușcaș a spus că ar fi Enola Gay.

Vezi și:   Patru motive pentru care Bogdan Lobonț nu putea lipsi de la națională

„Denis are o casă mare, dar nu mai știa unde să pună tot ce cumpăra, așa că a trebuit să discute cu vecinii, ca să mai depoziteze ceva și pe la ei. Practic, tot cartierul era blocat de containere”, a dezvăluit înainte să își dea demisia curierul care făcea livrări în acea zonă.

Potrivit presei de business, datorită lui Denis Alibec, piața comerțului online a crescut cu 28 de procente în 2017, dar a revenit la parametri normali în 2018, când jucătorul și-a cumpărat propriul server de CounterStrike.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...