Futbol lics: Florinel Coman, victima unui experiment ratat

Futbol lics: Florinel Coman, victima unui experiment ratat. Amatorismul conducerii lui FCSB iese încă o dată la iveală. „Roș-albaștrii” au încercat să îl dopeze pe mijlocaș, dar, în loc să îi introducă ozon prin partea dorsală, cum se proceda pe vremea lui Reghe, au folosit o substanță din extract de nicotină, iar fumurile s-au ridicat direct la cap.

futbol
Credit foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Potrivit unui raport Football Leaks, descoperit de gsp.ro, steliștii alergau de mâncau pământul pe vremea lui Laurențiu Reghecampf datorită unui tratament de ozonificare. „Nu era mare lucru. Mergeam la un cabinet lângă Cișmigiu și făceam insuflații rectale. Ne băgau ozon în fund”, ar fi recunoscut un jucător, sub protecția anonimatului.

Ei bine, SPORTescu a intrat în posesia unui raport al „Futbol lics”, varianta autohtonă a sursei „Football Leaks”, în care se regăsește explicația pentru tot ce se întâmplă cu Florinel „Mbappe” Coman de când a plecat de la Viitorul. Observând că mijlocașul ofensiv nu are randamentul scontat pentru a fi vândut pe minim 500 de milioane de euro (într-o singură tranșă), unuia dintre cei cinci Luțu din conducerea lui FCSB i-a venit ideea ca acestuia să i se aplice tehnica folosită pe timpul lui Reghecampf.

Pentru că stratul de ozon este tot mai subțire, steliștii s-ar fi gândit să ocrotească această resursă a Terei și ar fi folosit o substanță pe bază de extract de nicotină, introdusă prin fund. De atunci a început totul.

A crezut că Moruțan e din echipa adversă

„Săracul băiat miroase mereu a țigară, dar nu pentru că ar fuma, ci din cauza tratamentului. E acuzat pe nedrept. Cum a intrat în corp, substanța s-a transformat instant în fumuri care s-au dus direct la cap și i-au încețoșat privirea și judecata. De exemplu, la meciul cu Poli Iași, a crezut că Moruțan era de la echipa adversă, de aia nu l-a lăsat să bată lovitura liberă”, a dezvăluit un apropiat.

Vezi și:   Nick Kyrgios, rebelul nebun din circuitul ATP. Poate ajunge numărul 1 mondial?

Un alt efect al tratamentului este tupeul fantastic. „Filip nu trebuie să o ia personal. Florinel ar fi înjurat golănește pe oricine purta banderola de căpitan. Putea să fie și Lăcătuș, tot l-ar fi înjurat, dar cu buzele lipite, de la 80 de metri depărtare”, a mai spus sursa citată.

Din cauza fumurilor, Coman este ușor precum un balon cu heliu. De aceea nu ajunge niciodată primul la o minge și este scos de pe traiectorie chiar și de un adversar pirpiriu. Sunat de urgență, Tommy Neubert l-a recomandat pe doctorul Eftimiu Anton, care face insuflații cu beton.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...