De râs: Mutu, demis înainte să semneze cu Astra!

E de râs: Adrian Mutu a fost demis înainte să semneze cu Astra. Cel mai priceput patron de club din România în umilirea angajaților, mahărul Ioan Niculae, l-a sedus și l-a abandonat pe fostul Briliant. Avem filmul incendiar al evenimentelor din ziua de 4 aprilie. 

mutu
Credit foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Ora 10:35: Potrivit gsp.ro, Adrian Mutu, Gheorghe Mulțescu, Marius Măldărășanu și două nume necunoscute erau pe lista scurtă să preia postul de antrenor al Astrei Giurgiu. SPORTescu a aflat că favoriți erau omul care tunde gazonul și portarul de la stadion. Deși l-a găsit vinovat pentru înfrângerea cu Viitorul, patronul Ioan Niculae părea decis să-i mai acorde o șansă acestuia din urmă.

Ora 10:40: Un apropiat al grupării din Giurgiu declară că este foarte posibil ca toți cei 5 candidați să ia loc pe banca tehnică la următorul meci de campionat, cu CFR Cluj, pentru proba practică. „Fiecare va avea la dispoziție 18 minute pentru a da indicații de pe marginea terenului și trei minute la pauză, în vestiar. A trimis CV-ul și Ionel Ganea, dar nu puteam invita șase candidați, pentru că se zăpăceau jucătorii”.

Ora 10:50: Un avion trece pe deasupra orașului Giurgiu în direcția Sud-Est…

Declarațiile mistrețului protejat de Niculae

Ora 11:20: Un protejat al patronului Ioan Niculae ne dezvăluie că Adrian Mutu este ca și instalat, pentru că a deprins meșteșugul vorbirii de la Răzvan Burleanu și e singurul care poate schimba atitudinea jucătorilor.

„Are dreptate domnul Niculae, fotbaliștii sunt niște milogi și niște cerșetori. Vor bani pentru că joacă fotbal, asta-i culmea! Dacă mă duc eu sau tu să jucăm fotbal cu băieții, plătim ca să închiriem terenul, pentru minge, pentru utilitățile din vestiar,  etcetera. În loc să zică mersi că domnul Niculae îi lasă să joace gratis pe stadionul dumnealui, tot ei sunt nemulțumiți! Asta e România, toți așteaptă să le pice ceva ca să-și facă meseria. Numai Mutu are tactul necesar pentru-i a-i convinge pe fotbaliști să renunțe la pretențiile exagerate”, a declarat nicăieri mistrețul lui Niculae.

Ora 11:30: Marele patron îi transmite un SMS de felicitare lui Mutu și își exprimă speranța într-o colaborare de succes. Stabilesc să semneze contractul la ora 13:00.

Obiectiv: câștigarea titlului!

Ora 11:35: Ioan Niculae îi expediază un nou SMS lui Mutu, în care îi transmite că noul obiectiv de sezon este câștigarea titlului la 20 de puncte distanță de locul 2. De asemenea, patronul îi cere noului antrenor să își folosească influența pentru a-i aduce înapoi pe Alibec și pe Budescu.

Ora 11:35 și 15 secunde: Mutu răspunde la SMS întrebând ce buget există pentru repatrierile lui Budescu și Alibec.

Ora 12:00: Se află adevărata cauză a plecării lui Edward Iordănescu. Tehnicianul pierduse vestiarul după ce rătăcise DVD-ul filmului „Filantropica”, pe care jucătorii îl vizionau în fiecare seară de cantonament pentru a învăța cum să câștige mila lui Ioan Niculae.

Ora 12:20: O cutie aproape goală de cola este luată de vânt de pe masa unei terase și se rostogolește zgomotos pe asfalt, undeva în periferia orașului Giurgiu.

Ora 12:35: Mutu află de la Dani Coman că a fost demis de la Astra pentru că l-a luat peste picior pe Niculae: „Crezi că ajungea cel mai bogat român din fotbal dacă era mână largă? Degeaba faci inginerii financiare dacă nu știi să ții de bani”.

Ora 13:00: Gigi Mulțescu este numit antrenor, după ce omul care tunde gazonul și portarul de la stadion refuză postul, ambii considerând că e prea stresant.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...