Comisia Tehnică a FRF, păcălită de un detaliu din CV-ul lui Mutu

Comisia Tehnică a FRF a fost păcălită de un detaliu din CV-ul depus de Adrian Mutu, mai precis de secțiunea în care acesta a scris că este antrenor. Jenat de confuzia creată, fostul Briliant s-a scuzat, explicând că a completat respectivul CV pe 1 aprilie.

comisia tehnica
© FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Comisia Tehnică a Federației Române de Fotbal l-a desemnat pe Adrian Mutu drept selecționer al naționalei de tineret. Pe lista scurtă mai erau Edward Iordănescu, Florin Bratu şi Costel Enache. Aproximativ 75% din opinia publică nu a înțeles alegerea. Ceilalți 25% știu că pe Mutu îl recomandă tovărășia cu Răzvan Burleanu.

„Datoria noastră este să fim obiectivi, de aceea nu ne-am uitat la numele candidaților, pentru a nu fi acuzați de subiectivism. Am extras un CV, am verificat dacă scrie antrenor la profesie și aia a fost. Am mizat pe corectitudinea candidaților”, au declarat, sub protecția anonimatului, toți membrii Comisiei Tehnice.

Declarația l-ar fi făcut să se simtă prost pe cel care se ocupă în prezent de pregătirea tehnică a lui Al Wahda U21. El i s-ar fi confesat lui Jose Mourinho – care întreba în continuu cine e la telefon – că nu a vrut să păcălească pe nimeni, dar a trimis din greșeală un CV completat pe 1 aprilie.

„Mutu continuă linia lui Daum!”

„Eu cred că e o decizie bună, trebuie să fie o anumită consecvență la loturile naționale, iar Mutu continuă linia lui Daum”, l-ar fi luat gurița pe dinainte pe Cosmin Contra, care e de părere că, la FC Voluntari, prietenul său a fost lucrat de fotbaliștii pe care nu i-a mai lăsat să asculte manele în vestiar: „Acum, ca să ne calificăm cu naționala de tineret la Euro 2021, chiar e nevoie de Minune”.

Conștient și el de acest lucru, Mutu e pregătit să o coopteze în staff pe Daniela Crudu, o bună cunoscătoare a genului, care îi poate detensiona pe băieți în vestiar, punând muzica lor preferată.

Secundul noului selecționer poate fi bunul prieten Gabi Tamaș, cel mai în măsură să se asigure că în cantonamentul naționalei U21 nu vor exista episoade de beție. Gabi va găsi și va goli toate sticlele din camere, lăsându-i pe cheflii cu buza umflată.

„Nu cred că Mutu are 5% din competențele mele. Eu am crescut și promovat o echipă întreagă la Dinamo, am creat Barcelona României”. Cu siguranță că ați recunoscut declarația dată presei de Ionuț Chirilă care, în lipsă de oferte din lumea fotbalului, urmează o carieră de comediant.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...