Romanian Padbol Tour 2020, susținut și de Fundația Alexandrion

Romanian Padbol Tour 2020 s-a desfășurat în weekendul care a trecut la baza sportivă Grrenfield Club din Bârlad.

Alexandrion Group, prin Fundația Alexandrion, este alături de acest sport spectaculos, care atrage tot mai mulți adepți și în România.

La Bârlad, așadar, a avut loc, timp de trei zile, Turneul Moldovei la Padbol, a doua ediție a #RomanianPadbolTour 2020, la care au participat 16 echipe din Bârlad, Craiova, București, Giurgiu, Cugir, Galați, Târgoviște și Sighișoara.

Turneul s-a încheiat cu victoria echipei Padbol Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” București, care i-a avut în componență pe Vasile Rafel, Vasile Cristi și Gheorghe Mauro.

Pe locul doi s-a clasat Flux Arena Craiova (Olivian Surugiu, Victor Popescu și   Laurențiu Dinuică), iar pe poziția a treia a fost formația Padbol Arena București (Gabriel Deaconescu, Constantin Voicu).

Prima ediție a Romanian Padbol Tour a avut loc în capitala Olteniei, la Craiova, unde Alexandrion Group, prin Fundația Alexandrion, a premiat cei mai buni sportivi ai turneului. În cadrul primei etape au participat echipe din București, Craiova, Sighișoara și Giurgiu.

Padbol este un sport modern, care preia elemente din fotbal, tenis, padel și squash și care este practicat tot mai mult la nivel internațional.

A apărut în 2008, în La Plata (Argentina) și a fost patentat în 2011. În 2019 a fost recunoscut oficial în România, de către Ministerul Tineretului și Sportului, ca disciplină sportivă.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...