Primul caz de voodoo în fotbalul românesc: mâna i-a sărit mai sus decât capul!

Primul caz de voodoo în fotbalul românesc: mâna lui Bojan Golubovic a sărit mai sus decât propriul său cap în meciul cu Dinamo, întâlnind mingea aflată la mai bine de doi metri deasupra solului.

primul caz
Credit foto: Valentin Macrea/ sportpictures.eu

Atacantul bosniac a anunțat că îi va da în judecată pe toți cei care insinuează că hențul comis în careu, în meciul cu Dinamo, a fost intenționat. „Când am văzut că e penalty, am zis: «Doamne, ce se întâmplă?». Nu am vrut să lovesc mingea cu mâna! Nu am explicaţie, jur, nu am explicaţie! Mâna a sărit mai mult decât capul meu”, a declarat Golubovic. Cu siguranță, acesta a fost manevrat prin tehnici voodoo de un parior african care jucase pe o victorie categorică a „câinilor”. De când cu progresul tehnologic, poți paria și din inima junglei.

„Bojan e un luptător. Vrea să fie primul la minge cu orice preț. Dacă balonul pierdea din altitudine, probabil că era lovit de Nedelcearu, care e mai înalt. Tot răul spre bine. Dacă îi sărea capul până la minge, și nu mâna, acum avea gâtul lung ca o girafă și nu cred că îl mai lua nicio echipă după ce îi expira contractul cu Mediaș. Cu puțin noroc, prindea un contract la circ”, ne-a mărturisit unul dintre impresarii fotbalistului.

Întrucât nu avem timp de procese, excludem din start orice intenție necurată a fostului stelist. Poate a avut o tulburare de personalitate și s-a simțit portar. S-a văzut în preajma unui careu de 6 metri și se știa protejat de regulament. Totuși, mai plauzibilă este varianta cu voodoo-ul.

Atacantul și-a amintit cu precizie că a pariat o singură dată, acum 10 ani, ca să facă o glumă. Se pregătea pentru iUmor, numai că atunci nu exista emisiunea. „Golubovici nu ştie ce înseamnă cotele la pariuri”, a spus chiar… Golubovic. Aici e posibil să exagereze puțin. Când vede 1.40 pe un site de sport, probabil că nu se gândește că aceea este înățimea la care trebuie să sară ca să atingă mingea cu mâna.

Vezi și:   E grav: Dan Petrescu, în depresie! Nu i se mai dă penalty nici acasă!

Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...