Noutăţi în conflictul Steaua – MApN: Ponta măreşte TVA-ul la 30%!

Steaua are o singură variantă pentru a nu rămâne echipa fără nume: să treacă în subordinea Armatei

Fotbalistii Stelei Bucuresti pozeaza inaintea partidei

Conflictul Steaua – MApN dă peste cap o ţară întreagă. Armata încearcă să facă faţă situaţiei cu metode învechite, premierul intervine cu directive aberante.

1. Întrucât, conform hotărârii justitiei, culorile emblemei trec la Ministerului Apărării, stema echipei lui Gigi Becali va fi înregistrată la OSIM ca fiind compusă din ceea ce rămâne, respectiv: dungi verticale de culoare albă, în partea superioară numele Bucureşti scris în font Verdana cu litere de culoare albă, iar în mijloc va trona o stea în cinci colţuri de culoare, cum altfel, albă.

2. Folosindu-se de o lacună legislativă, Armata a obţinut retrocedarea selectivă a palmaresului, respectiv victoriile şi egalurile, celelalte rezultate obţinute de-a lungul timpului urmând a rămâne în posesia  echipei lui Becali.
Mai rău, cele mai reprezentative înfrângeri (gen PSG – Steaua 5-0, Steaua – FCM Bacău 1-5 sau Dinamo – Steaua 6-3) vor trebui afişate în locuri publice, la vedere, gen panoul din zona interviurilor de după meci.

3. Într-o incercare tardivă de reparaţie morală, Ministerul Apărării Naţionale decretează conferirea gradului de colonel al Armatei Române tuturor componenţilor echipei din noaptea magică de la Sevilla, decizie contestată vehement de Puiu Iordănescu.

4. Noua Steaua are obiective îndrăzneţe, iar MApN, ştim cu toţii, premiază performanţa. Pentru cucerirea titlului de campioni, toţi jucătorii vor primi, la fel ca generaţia lui Iovan şi Lăcătuş, câte un autoturism de teren ARO şi un video recorder E-Boda.

5. Trecerea echipei Steaua în subordinea MApN pune pe jar Guvernul! V. Ponta, premier: “ Mă tem că vom rectifica bugetul. Probabil vom fi nevoiţi să creştem TVA-ul la 30% ca să putem susţine salariul lui Chipciu, vom negocia un nou împrumut cu FMI ca să aducem un înlocuitor pentru Arlauskis, iar lucrările întrerupte pe tronsonul de autostradă Gilau – Nădăşelu mă gândesc să le reluăm abia la anul, cu banii primiţi de la UEFA, dar asta doar dacă Steaua ajunge în primăvara europeană! Reţineţi, tragerea la sorţi a grupelor UEFA CL este vitală pentru România!”.

6. Jucătorii mai tineri din lotul Stelei, gen Iancu, Stanciu sau Vâlceanu, au primit deja acasă, prin poştă, oferte de nerefuzat de la MApN, ei urmând a fi împrumutaţi, pentru rodaj, la unitatea de grăniceri din Dorohoi, vârful de lance al rezistenţei  armatei române contra expansionismului rus.

7. Gigi Becali crede că istoria se repetă! El a declarat într-un cerc restrâns de prieteni că se aşteapta ca Armata Română să întoarcă armele şi să fraternizeze cu el în maxim 6 luni!

8. Pentru a fi sigur, însă, că sezonul de primăvară nu-l va găsi descoperit, Gigi Becali a apelat la prieteni din tinereţe pentru a putea închega un unsprezece cât de cât competitiv. Astfel, echipa sa ar putea alinia la primul meci din retur următorul unsprezece: Baciu – Moldoveanu, Ungureanu, Vrânceanu – Lupu, Cojocaru, Bârsan, Strungaru, Kassai – Berbece, Ciobanu.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Sursa foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...