Liber la dezmăț: Marica vrea să devină invizibil, ca Gino Iorgulescu

Liber la dezmăț! Ca să nu mai fie surprins în mijlocul aventurilor, Ciprian Marica ar vrea să învețe de la Gino Iorgulescu tehnica de a deveni invizibil. Soții încornorați vor observa doar un prosop plutind pe holul hotelului, la jumătate de metru deasupra mochetei.

Credit foto: Sportpictures.eu

Viața bate filmul în România, nu-i așa? Unii beau spirt… Omul invizibil conduce Liga Profesionistă de Fotbal… Să fim înțeleși. Gino Iorgulescu își face treaba, deși nu l-a mai văzut nimeni la față, de mult timp. Se zvonește că el este cel care a reușit să îi convingă pe deținătorii drepturilor tv pentru Liga 1 să nu își mai ceară banii înapoi.

„Băieții ăia care au venit de la televiziuni se uitau cu gurile căscate la țigara care levita în capul mesei, fumată până la stadiul de muc zdrobit tacticos de scrumieră, de o mână nevăzută. Noi eram obișnuiți cu imaginea asta. Șefu’ a început să fumeze excesiv, de la stres. La un moment dat, nu a mai răspuns la întrebări. S-a auzit un sforăit blajin… Justin Ștefan a înghiontit aerul din stânga sa: Domnu’ președinte! Sforăitul a fost întrerupt de o horcăială scurtă, apoi s-a auzit din nou vocea domnului Iorgulescu. A dat asigurări că înaintea alegerilor viitoare va promite din nou că va face Liga I mai atractivă”, ne-a povestit un lepefist.

Deși se spune că Gino nici nu a aflat că în primul eșalon s-a trecut la sistemul Play-off/Play-out, președintele este prezent pe stadion la fiecare meci. Chiar și atunci când partidele se joacă simultan!

Ghinionistul Marica

Puterea lui Iorgulescu de a fi nevăzut, adică liber, îl face invidios chiar și pe Ciprian Marica, zis și „Casanova din Carpați”, unul dintre cei mai ghinioniști aventurieri ai zilelor noastre. Cum o fi să ieși dintr-o cameră de hotel, doar cu un prosop înfășurat în jurul taliei, și să se închidă ușa în spatele tău? Să rămâi blocat pe dinafară? Nasol! O asemenea rușine nu s-ar fi întâmplat dacă Marica ar fi fost invizibil, ca șeful de la Ligă.

Vezi și:   Răzbunare: Burleanu a lovit-o pe FCSB unde o doare mai tare

Venit să-și surprindă soția în fapt, bărbatul înșelat ar fi văzut doar un prosop fugind de-a lungul golului, la jumătate de metru deasupra mochetei. Ba chiar prosopul putea să fie prins în ușa care s-a trântit de la curent (sau a fost trântită de doamna Muntean). Înșelatul nu ar fi avut nici cea mai mică bănuială că e Ciprian, om serios, însurat, cu copil mic…

Liber la vânătoare!

„Ce face Ciprian Marica în viața lui privată este strict treaba lui, nu înțeleg de ce presa a preluat acele imagini. Bărbații sunt vânători. Ei au datoria să încerce. Dacă femeia nu dă semnale, ei nu sunt nebuni să-i propună ceva, pentru că un refuz înseamnă umilință maximă. E ca și cum amanta ți-ar da o palmă în văzul tuturor, la Giurgiu”, ar putea spune telefonic, din Dubai, Ana Maria Prodan, urmărind pe fereastră cum Reghe urcă în mașină spre tradiționala vânătoare de căprioare din deșert.

Revenind la subiectul nostru, microbiștii care își vor face un selfie s-ar putea mândri că au o fotografie cu Ciprian Marica, nu-i așa? Până acum nu am auzit pe nimeni: „Uite, am un selfie cu Gino Iorgulescu”. Neinteresant.

Se spune că filmarea ar fi fost făcută publică pentru a compromite șansele lui Marica de a devenit Ministrul Tineretului și Sportului. Tot răul spre bine. Dacă aventurierul va reuși să afle rețeta invizibilității de la Gino Iorgulescu, poate fi următorul președinte al LPF.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...