Puiu explică: 1-0 pentru adversari, cel mai periculos scor!

Puiu explică în exclusivitate pentru SPORTescu de ce am pierdut cu Albania. În plus, am intrat în posesia unor informaţii exclusive despre viitorul naţionalei şi despre câţiva jucători importanţi.

exista viata dupa albania

După avancronica de ieri, iată noutățile de după România – Albania:

1. Premieră în istoria naționalei: bifăm prima înfrângere în fața unei echipe din care nu cunoaștem niciun jucător.

2. Comercialul face legea în fața criteriilor sportive! Succesul de casă determină UEFA să schimbe regulile în timpul competiției. Astfel, merg mai departe toate cele 24 de echipe prezente, cărora li se mai adaugă încă 8 echipe dintre cele rămase acasă, gen Olanda, Serbia sau Lichtenstein, ultima echipă beneficiind de un wild-card cu condiția ca suporterul lor să nu provoace ultrasii ruși aflați pe moment în acalmie. Următoarea fază a competiției înseamnă saisprezecimi, ai nostri urmând să întâlnească cel mai probabil Albania lui Sadiku.

3. Iordănescu: „S-a dovedit că 1-0 pentru adversari e cel mai periculos scor!”

4. FRF mută rapid! Stafful tehnic va fi schimbat, deja există negocieri cu un grup de cinci antrenori străini.

5. Se reduce spre zero lista cu echipe accesibile pentru viitoarele preliminarii care încep în toamnă, astfel că federalii noștri ar prefera să ne înscriem o vreme în competiții mai lejere, până ne revenim psihic după dușurile reci de la Europene. N-ar fi de mirare ca Nationala să încerce un traseu cât mai lung în UEFA Europa League anul acesta. Mai intră în discuții și o eventuală participare la Cupa Hagi Danone.

6. Alibec nu se dezminte! Dus de urgență la spital pentru investigații după entorsa provocată de gazonul inacceptabil de la Lyon, vîrful celor de la Astra a fumat in tubul aparatului de RMN, ceea ce putea conduce la o eroare diagnostică grosolană, „De când cu legea anti-fumat de la noi, trag din țigară doar în străinătate„, a încercat să se disculpe viciosul vârf român.

7. DVD-ul cu meciurile Naționalei noastre a fost avizat de Agenția Națională a Medicamentului și va putea fi găsit de săptămâna viitoare în farmacii, recomandat ca foarte eficient în combaterea insomniilor, de reținut fiind că nu dă nici fenomene adverse.

8. Mâinile lui Tătărușanu au devenit imaginea concernului Barilla în România. Asta după ce producătorii italieni de spaghetti au hotărât să întrerupă colaborarea cu Lucian Bute, precedenta imagine a firmei.

9. Șumudică cere insistent să fie uns antrenor la Nationala. „Eu scoteam 0-3 sau 0-4 cu albanezii, cotele erau mult mai bune

Caricatura: Petar Razmoski

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...