România – Albania, încleştarea titanilor!

România – Albania sau încleştarea titanilor se joacă în această seară, de la ora 22:00, la Lyon. Cine-i cea mai slabă echipă din grupă?

caricarturaiordanescu

  • Meciul are o miză enormă, ambele echipe vizează necalificarea, ghinionista învingătoare putând întâlni Germania în optimi (reamintim, 7-1 contra Braziliei la Rio în semifinalele Campionatului Mondial!!!)
  • Impresari reprezentând cluburi importante din Oceania sunt prezenți la meci pentru a monitoriza evoluția câtorva titulari români.
  • S-ar putea să asistăm la ultimul meci al Naționalei sub actuala titulatură, sigla, denumirea și palmaresul putând deveni proprietatea ambițiosului om de afaceri oltean Adrian Mititelu, în contul datoriei FRF către acesta. Oricum, președintele Burleanu are pregătită varianta de rezervă, clona FCBR (Fotbal Club Bergenbier România).
  • Presat de mass-media să joace ultraofensiv și având antecedente personale, Iordănescu a pregătit o mică surpriză și s-ar putea să-l vedem în teren pentru câteva minute și pe antrenorul Viorel Moldovan îmbătând fundașii adverși și trimițând portarul albanez după țigari cu driblingurile sale năucitoare.
  • Jocul Naționalei noastre produce venituri însemnate pe industria orizontală. RedBull și Nescafe au raportat vânzări importante la ora la care ai noștri dau totul pe teren.
  • Urmărind primele două meciuri ale noastre din grupă, antrenorul albanez a tras concluzia: „Cel mai periculos jucător român e Bogdan Stancu. Daca pune mingea pe punctul cu var, e letal!”
  • Incidente grave la Lyon! Ultrașii celor de la Chiajna s-au incăierat cu nevestele fanilor albanezi într-o boulangerie.
  • În județul Alba va fi sărbătoare și oamenii vor ieși în stradă la sfârșitul meciului, indiferent de rezultat.
  • Surse neoficiale din stafful Naționalei au anunțat un plan secret prin care se urmărește propulsarea lui Bogdan Stancu în fruntea golgeterilor acestui Campionat European. Ca urmare, în ultimele zile, echipa noastră s-a antrenat intens la piscina olimpică din Lyon, doar Motanul Stancu având dreptul la câteva execuții cu balonul.

Va juca Alibec? Secretul netitularizării sale contra Elveției a fost dezvăluit! La intrarea pe stadion, acesta a fost reţinut de forțele de ordine, fiind suspectat că ar ascunde materiale pirotehnice sub tricou. 

Caricatura: Patar Razmoski.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...